Sızdırılan Fotoğraflar Pixel 3'e Ait Olabilir

Ortaya çıkan bir fotoğraf, Google'ın Pixel 3 serisine ucuz bir model ekleyebileceği ihtimalini ortaya koydu

Pixel 3 Lite sızdı!

Google'ın Pixel 3 serisi yeni özellikleri ile ilgi toplasa da yüksek fiyat etiketi sebebiyle eleştirilmişti. Bu eleştirilere karşı bir süredir Google'ın daha bütçe dostu bir Pixel cihazı sunması bekleniyordu. Şimdi ise Rozetked tarafından sızdırılan fotoğraflar Android tutkunları arasında heyecan uyandırdı.

Sızdırılan Fotoğraflar Pixel 3'e Ait Olabilir

Sızdırılan fotoğraflara göre Pixel 3'e oldukça benzeyen bir telefonla karşı karşıyayız. Ancak bu cihazda bulunan 5.56 inç boyutundaki ekran OLED yerine LCD teknolojisini kullanıyor ve telefon standart Pixel cihazlarının aksine plastik bir yapıya sahip. Telefonun arkasında 12 MP çözünürlüğünde tek ana kamera ve ön yüzünde ise 8MP'lik özçekim kamerası bulunuyor. Bu özellikler Google'ın küçük boyutlu amiral gemisi olan Pixel 3 ile birebir aynı. Rozetked'e göre kamera sensörleri ve yazılım aynı olduğu için Pixel amiral gemilerinde alıştığımız üstün kamera kalitesi bu cihazda da karşımıza çıkıyor, fakat bu iddiayı doğrulamak henüz cihaza ait bir fotoğraf örneği elde edilmediği sürece zor.

Sızdırılan Fotoğraflar Pixel 3'e Ait Olabilir

Telefonun en dikkat çekici yanı ise Google'ın standart Pixel amiral gemilerinde ikinci jenerasyondan beri bulunmadığı için tartışma konusu olan 3.5mm'lik kulaklık jakını bulundurması. Bütün bu ekipmanlara ise 2.915mAh kapasiteli bir batarya güç veriyor.

Rozetked, Pixel 3 Lite adı altında sızdırdığı cihazın kod adının ise Sargo olduğunu ileri sürüyor. Rozetked'in Sargo ile ilgili verdiği bilgiler ise şimdiye kadar söylentilere konu olan "orta sınıf Pixel" cihazı ile ilgili iddialara uygun olması ile dikkat çekiyor.

Google tarafından ise bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı. Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri de zamanında bu cihazla aynı kaderi paylaşarak tanıtımından önce tüm özellikleri ile basına sızdırılmıştı. Pixel 3 Lite'ın fiyat aralığının 400-500 Amerikan Doları civarında olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları