Sızdırılan yeni kılıf görseli, Galaxy Z Flip 6'nın tasarımını gözler önüne serdi

Samsung'un beklenen katlanabilir modellerinden biri olan Galaxy Z Flip 6'nın tanıtımı yaklaşırken, sızıntılar da ardı ardına geliyor. Son sızıntı, telefona ait olduğu söylenen bir kılıfı gösteriyor.

Sızdırılan yeni kılıf görseli, Galaxy Z Flip 6'nın tasarımını gözler önüne serdi

Samsung’un Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6’yı, Temmuz ayında Paris’te düzenlenecek yılın ikinci Unpacked etkinliği sırasında tanıtması bekleniyor. Bu etkinlik sırasında Koreli teknoloji devinin, Galaxy Watch 7 serisinin yanı sıra, söylentileri bulunan Galaxy Watch 7 Ultra, Galaxy Watch FE ve Galaxy Buds3 Pro gibi başka ürünleri de tanıtması söz konusu olabilir.

X üzerinde güvenilir bir kaynak olan Roland Quandt, yakında çıkacak Galaxy Z Flip 6’nın tasarımını gösteren, üçüncü taraf bir kılıfın görsellerini içeren yeni bir sızıntı paylaştı. Kılıf görselinde Galaxy Z Flip 6’nın Galaxy Z Flip5 ile aynı tasarımı paylaştığı vurgulanıyor.

Galaxy Z Flip 6’nın dış ekranı Galaxy Z Flip 5’e benziyor, bu da daha büyük bir ekran olmayabileceğine işaret ediyor. Ancak söylentilere göre, ekran daha parlaklaşabilir ve 120Hz değişken yenileme hızına sahip olabilir.

Ekran, telefonun üst yarısının büyük bir kısmını kaplıyor. Galaxy Z Flip 5 ile aynı kamera düzeni kullanılıyor, yani çift kamera, ayrı halkaların içine yerleştirilmiş ve yanlarında bir LED ışık bulunuyor. Alt tarafta ana mikrofon, USB Type-C bağlantı noktası ve hoparlör ızgarası görülüyor.

Güç düğmeleri ve ses tuşları telefonun sağ tarafında yer alıyor. Üst kısımda ikincil gürültü kesici mikrofon ve muhtemelen 5G UWB (ultra geniş bant) anteni bulunuyor. Kısa bir süre önce BIS’in (Hindistan Standartları Bürosu) web sitesinde görülen telefonun kameralarında bazı ilginç iyileştirmeler olduğu da ortaya çıktı.

Daha önceki söylentiler, Samsung’un Galaxy Z Flip 6’nın katlanır ekranında daha iyi yüzey sertliği ve katlama izini en aza indiren daha kalın bir UTG (ultra ince cam) kullanabileceğini söylüyordu.