Skillsoft BT eğitiminde ilk 20'de

TrainingIndustry.com tarafından açıklanan en iyi 20 BT eğitim şirketinden biri Skillsoft oldu.

Skillsoft ilk 20'de

Skillsoft, TrainingIndustry.com tarafından hazırlanan En İyi 20 BT Eğitim Şirketi listesine girdi ve sektördeki en iyi BT eğitimlerini sunan şirketlerden biri olduğu tescillendi. Listede, sürekli gelişen BT sektöründeki yeni teknolojiler hakkında sundukları başarılı eğitim programlarıyla öne çıkan şirketler yer aldı. Bu 20 şirket çok farklı kategorilerde ve farklı ihtiyaçlara yönelik ürünler sundukları için, aralarında bir başarı sıralaması yapılmadı. TrainingIndustry.com bu seneki listeyi seçerken şu kriterleri temel aldı:

- BT eğitiminde öncü ve yenilikçi konum
- Sunulan eğitim yöntemlerinin zenginliği ve eğitim kapsamı
- Şirketin büyüklüğü ve büyüme potansiyeli
- Müşteri/kullanıcı sayısı ve niteliği
- Sunulan eğitimlerin erişim alanı
- Daha önce kazanılan ödüller, marka bilinirliği ve rakiplerinden farkı

Skillsoft eğitimi alanların %86'sı, öğrendiklerini 6 hafta içinde uyguluyor

Skillsoft, eğitim içerikleri, çevrimiçi bilgi kaynakları, eğitim teknolojileri ve destek hizmetleriyle, işletmelere iş performanslarını üst seviyelere çıkarma olanağı sunuyor. Büyük ve kapsamlı e-öğrenme ve performans destek materyali koleksiyonuna sahip olan Skillsoft; formal, informal ve sosyal öğrenmeye dayalı eğitim modellerini birleştiriyor. Skillsoft'un sunduğu çözümler, kurumsal stratejileri ve çeşitli bireysel-mesleki rollerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve kurumun her seviyedeki çalışanına uyum sağlayabilecek şekilde, bulut tabanlı olarak tasarlanıyor. Ayrıca yetenek yönetimi için analitik çözümler geliştiren Knowledge Advisors'ın yaptığı bir araştırmaya göre, Skillsoft eğitimleri alan çalışanların %86'sı, öğrendiklerini 6 hafta içinde iş süreçlerinde uyguluyor. Bu rakam, sektör ortalaması olan %20'nin çok üzerinde.

2008 yılından beri Enocta işbirliği ve desteği ile Türkiye'de kurumların kullanımına sunulan Skillsoft, e-öğrenme ve yetenek yönetimi alanlarında dünya çapında liderlerden biri. Enocta'nın, Skillsoft'un Türkiye'deki iş ortağı olarak sunduğu Skillsoft eğitim paketleri çok uluslu şirketlerden kamu kuruluşlarına, eğitim kurumlarından KOBİ'lere kadar pek çok kurum için bulut tabanlı öğrenme çözümleri sunuyor. Skillsoft şu anda dünya çapında 6.700 müşterisine ve 45 milyonun üzerinde kişiye hizmet veriyor.

Skillsoft BT Çözümleri

Türkiye'nin e-öğrenme alanındaki ilk ve öncü şirketi Enocta, dünyanın e-öğrenme devi Skillsoft'un Türkiye'deki iş ortağı olarak sunduğu Skillsoft BT Çözümleri'ndeki 1.500'den fazla ödüllü "IT Skills" eğitimiyle, bilişim sektörünün istihdam profilini zenginleştirmeyi ve güçlendirmeyi hedefliyor. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların BT ihtiyaçları doğrultusunda özel portaller halinde sunulabilen Skillsoft BT Çözümleri, BT departmanlarında çalışan yöneticilerin ve teknik personelin mesleki gelişimleri için kişisel ihtiyaçlarına göre özel olarak belirlenen eğitimleri kapsıyor. ITIL, PMI, Cisco ve EMC gibi 100'ün üzerinde sertifikasyona hazırlık desteği veren koleksiyon, aynı zamanda kullanıcıların sınavlara hazırlık yapmasına olanak sağlıyor. Kullanıcıların kendi kendini değerlendirebildiği modüller ile kalıcılığı sağlanan eğitimler, konu uzmanlarıyla çevrimiçi olarak sınıf ortamında buluşma imkânı da tanıyor.

Mobil cihazlarla uyumlu olduğu için her an, her yerden çevrimiçi olarak ulaşılabilen koleksiyonun en dikkat çekici özelliği, Yazılım Geliştirme, Kaynak Planlama, Web Tasarımı, BT Yönetimi, İnternet – Ağ – Güvenlik, Veritabanı İşletim Sistemi ve Sunucu Teknolojileri gibi farklı uzmanlık alanlarına yönelik sayısız eğitim sunması. Skillsoft BT Çözümleri'nin bir diğer özelliği ise, eğitimlerin, 3 ila 5 dakikalık 1000'den fazla video anlatımı ve dünyanın önde gelen yayıncılarının eserlerinden derlenmiş 1400'den fazla Skillsoft® Books24x7® ITPro™ okuma materyaliyle desteklenmesi. Koleksiyonda yer alan "Analyst Persperctive" modülü ise, Telekom ve BT sektörlerinde faaliyet gösteren analistlerin raporlarını ve sektöre dair görüşlerini kapsıyor.

Okuyucu Yorumları