Skydrive alanınıza sürücü harfi ile erişin

Adım adım: Windows Live Skydrive web depolama alanına Windows içinden sürücü harfi ile ulaşın...

Skydrive her yerde!

Windows Live ile beraber gelen ve kapasitesi 25 GB'a yükseltilmiş olan Skydrive özellikle dosyalarını internet üzerine yedekleyen ve bu dosyalara istedikleri her yerden erişmek isteyen kullanıcıları oldukça memnun ediyor. Buna ek olarak bu dosyaları yine internet üzerinden tüm kullanıcılarla paylaşmak da oldukça pratik olduğunda bir çok kullanıcı internet üzerinden verilen online veri depolama servislerini tercih ediyor.

Tüm bu veri depolama alanlarına web tarayıcıların içerisinden ulaşmaktan sıkılan kullanıcılar için bir zamanların popüler servisi XDrive gibi veri depolama alanına Windows altında sürücü harfi kullanarak erişim sağlayan uygulamalar da çıkmaya başladı. Bunlar arasında ücretsiz olması, pratik kullanımı ve performansı ile ilgi çeken Gladinet sadece Skydrive değil bir çok farklı servisi de destekliyor.

Eğer siz de internet üzerindeki veri depolama alanınıza Windows altından Z: sürücüsünden ulaşmak ve fare ile sürükle - bırak yaparak online veri depolama servisini internet tarayıcılarının kısıtlamaları ile sınırlı kalmayarak kullanmak istiyorsanız hazırladığımız adım adım rehberi oldukça ilgi çekici bulacaksınız. Windows XP ve Windows Vista altında çalışan Gladinet'i sisteme kurmak ve kullanmak son derece kolay. Program henüz beta aşamasında ancak testlerimizde oldukça başarılı olduğuna ve hemen hemen hiç takılmadığına şahit olduk.

Sizi özel olarak hazırladığımız adım adım Skydrive isimli çalışmamızla baş başa bırakıyoruz...

Okuyucu Yorumları