Şok Samsung iddiasına ilk açıklama!

Dün piyasaya bomba gibi düşen şok iddiaya Samsung'dan ilk açıklama geldi. İçeride...

Şok iddiaya ilk cevap!

Geçtiğimiz günlerde verdiğimiz bir haberde, Samsung'un bundan böyle PC kategorisinden ürün vermeyeceğine ilişkin söylentilere değinmiştik. Buna göre Samsung, düşen talep nedeniyle bundan böyle masa üstü PC üretmeyecek, tüm enerjisini tablet ve diz üstü bilgisayar kategorilerine yönlendirecekti.

Ancak firma adına açıklama yapan bir yetkili, bu iddiaların tamamıyla asılsız olduğunu belirtti.Firma yetkilisi yaptığı açıklamada, masa üstü bilgisayar pazarının geleceğinden umutlu olduklarını, bu pazardan çekilecekleri yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtti: "Samsung, piyasanın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çeşitli ürünler vermeye devam edecek. PC Tower girişimimiz de dahil olmak üzere pazardaki olanakları değerlendirmeye devam edeceğiz."

Samsung'un bu açıklamasının, firmanın masa üstü PC pazarından çekileceği haberlerini duyunca yakın gelecekte bir Galaxy S4 PC göremeyeceği için endişelenen kullanıcıları rahatlatacağı kesin. Ancak söz konusu cihazla ilgili, internette dolaşan ve açıçası fazla iyimser bulduğumuz söylentiler dışında herhangi bir duyum almadığımızı da eklememiz gerekiyor.

Okuyucu Yorumları