Sony, cepten ince yeni 4K TV'lerini tanıttı

Sony'nin yeni Android'li LED TV'leri, cebinizdeki telefondan bile daha ince!

Telefonunuzdan bile ince!

Özellikle Philips'in son Android TV atağıyla birlikte canlanan Android TV rekabeti, Sony ile farklı bir boyuta taşınıyor. Sony'nin yeni duyurduğu televizyonlar, hem Android hem 4K hem de cep telefonundan ince tasarımlarıyla ortaya çıktı.

Sony, yaptığı etkinlikte yeni televizyon modellerini tanıttı. Ailenin en genişi 75 inç boyutunda ekrana sahip olan X940C modeli. HDR fonksiyonunu destekleyecek olan X940C modelinin belirtilen fiyatı ise 8000 dolar civarında. Öte yandan ailenin diğer üyesi olan X930C de 55 inç ile 65 inç ebatlarında gelecek ve bunlardan 65 inçlik modelinin ABD fiyatı 4499 dolar olacakken, 55 inçlik olanının ise İngiltere fiyatı 2599 euro olarak belirlenmiş.

Fiyat ve ekran boyutlarından bahsettiğimize göre Sony'nin X900C ailesinin en çok konuşulacak özelliğinden bahsedebiliriz. Sony X900C, tanıtımı itibariyle "dünyanın en ince LED TV"si olma başarısı gösteriyor. Şu an satıştaki akıllı telefonlardan 0.2 inç daha ince olan televizyonlar, bu özelliklerini ön plana çıkartıyorlar. Öte yandan elbette X900C ailesi Android işletim sistemine sahip, işlevsel, 4K desteği sağlamasıyla ise zengin görüntü sunuyor.

Okuyucu Yorumları