Sony'den yepyeni 2012 model Xperia'lar

IFA 2012'de tanıtılan yeni Xperia Serisi, Sony'nin en iyi HD deneyimini sunuyor!

İşte 2012 model Xperia'lar

Sony, 31 Ağustos – 5 Eylül tarihlerinde Berlin'de düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı "IFA 2012"de yeni Sony Xperia akıllı telefon serisi modellerini ve Sony Corporation'ın ilk Xperia tablet bilgisayarını tanıttı.

Xperia akıllı telefon serisinin yeni modelleri Xperia T, Xperia V ve Xperia J ile ilk Xperia tablet bilgisayarı Xperia Tablet S, bağlantılı eğlence dünyasında yeni bir dönemi başlatıyor.

Sony Mobile Communications, Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı "IFA 2012"de tanıttığı Sony Xperia serisinin yeni modelleri Xperia T, Xperia V ve Xperia J'nin yanı sıra Sony Corporation'ın ilk Xperia tablet bilgisayarı Xperia Tablet S ile eğlence, teknoloji ve şık tasarım kavramlarını bir arada sunuyor.

James Bond serisinin son filmi "Skyfall"da da kullanılan Xperia serisinin yeni modeli Xperia T, sahip olduğu Mobile BRAVIA Engine teknolojisi, netlik sunan HD akıllı telefon ekranı ve kamerası ile NFC (Near Field Communications) Teknolojisinin sağladığı "One Touch" özelliğiyle teknolojinin sınırlarını zorluyor. Xperia T'nin birçok teknolojik özelliğine ek olarak süper hızlı ağ performansı sağlayan LTE teknolojisini destekleyen Xperia V ise suya ve toza dayanıklı tasarımıyla ön plana çıkıyor. Çarpıcı ekran boyutu ile şık bir akıllı telefon tasarımına sahip olan Xperia J de üstün teknoloji ve şık tasarımı, uygun maliyet ile tüketicilerine sunuyor.

Xperia serisinin yeni üyeleri Ice Cream Sandwich olarak da bilinen Android Platorm 4.0 sürümünün tüm olanaklarını kullanıcılarıyla paylaşacak.

IFA 2012'de Tanıtılan Yeni Xperia Serisi,
Sony'nin En İyi HD Deneyimini Sunuyor!

Okuyucu Yorumları