Sony'den "dev" tablet mi geliyor?

Sony'nin üzerinde çalıştığı yeni tablet, bugünün "küçük" tabletlerinden çok farklı!

Sony'nin "devi" geliyor!

Tabletler "mini" boyutlara inmesinin ardından yeni modellerle artık daha büyük boyutlarda karşımıza çıkabiliyorlar. Buna örnek olarak Samsung'un halihazırda bulunan 12 inç boyutundaki Android'li tabletini gösterebiliriz. Öte yandan Apple'ın yine 12 inç ekranlı iPad Pro üzerinde çalıştığını da biliyoruz. Anlaşılan Sony de bu rekabetten geri kalmayacak. Zira gelen haberler, Sony'nin çok yakında "büyük" bir tabletle karşımıza çıkacağı yönünde.

Samsung'un ardından Apple'ın önümüzdeki yıl 12 in. boyutlu iPad Pro tabletini piyasaya sürmesi bekleniyor. Buna karşılık Sony de atak geliştiriyor gibi görünüyor. Sony'nin üzerinde çalıştığı "dev" tableti, tam 12.9 inç boyutunda ve 3840x2400 piksel çözünürlüğünde olacak. Qualcomm işlemci ve 8 megapiksel kamera ile gelecek olan tabletin kalınlığı ise yalnızca 8.6 mm olacak.

Sony'nin "dev" tabletinin fiyatının henüz ne olacağı bilinmiyor. Ancak 1000 dolar civarında bir fiyat etiketiyle ortaya çıkacağı gibi bir izlenim söz konusu. Zira tablet üst segment kullanıcılara uygun ölçüde olacak. Sony'nin bu yeni "dev" tabletini 2015'te görmeyi umuyoruz.

Okuyucu Yorumları