Sony ile kablosuz müzik yayınına merhaba

Sony'den evinin her köşesinde müzik dinlemek isteyenlere kablosuz çözüm: S-AIRPLAY...

Sony kabloları kaldırdı

Sony son ürünü S-AIRPLAY ile kablosuz teknolojilerin peşinden gitmeye karar verdi. Kabloların insan hayatında ne kadar küçük fakat rahatsız edici bir problem olduğu herkes tarafından deneyimle sabit olarak biliniyor. Sony S-AIRPLAY sayesinde müzik sistemlerinizde kablo derdinden kurtulmak mümkün.

iPodunuzu yerleştirdiğiniz S-AIRPLAY'in yuva istasyonu ses sinyallerini evinizin farklı odalarına kablosuz bir şekilde gönderiyor. Bu sayede S-AIRPLAY'in yaklaşık elli metre yakınında olduğunuz sürece başka odalarda S-AIRPLAY hoparlörlerini prize takarak müzik dinlemeniz mümkün oluyor. Tabi ne yazik ki bu sistem elektrik kablosu derdini ortadan kaldırmıyor.

Sony Electronic'den Andrew Sivori bu teknolojinin profesyonel kurulum gerektirmeden birden fazla oda için müzik sistemi oluşturma konusunda kullanıcılara yardımcı olacağını belirtiyor.

10 hoparlöre kadar destek var

10 hoparlöre kadar destek var

S-Air teknolojisi ses sinyallerinin evdeki diğer elektronik cihazlardan sinyal karışmadan kablosuz bir şekilde taşınmasını sağlıyor. S-AIRPLAY paketinde bir yuva istrasyonu ve iki adet kablosuz hoparlör bulunuyor. Tabi isterseniz daha fazla hoparlör alabilirsiniz; sistem 10 hoparlöre kadar destek sağlıyor. Radyosudu da bulunan cihaz ile isterseniz bir odada iPodunuzdan müzik dinlerken, başka bir odada da radyo yayını yapılmasını sağlayabilirsiniz. İsteyenlerin S-AIRPLAY'lerini ev sinema sistemlerine bağlamaları da mümkün.

S-AIRPLAY önümüzdeki ay 400 dolarlık fiyatıyla piyasaya çıkacak. Ek hoparlörle de ihtiyacınız varsa tanesini 130 dolara almak durumundasınız.

Okuyucu Yorumları