Sony Xperia Touch, Duvarınızı Dokunmatik Yapacak

Sony'nin yeni ürünü Xperia Touch, biraz pahalı olsa da istediğiniz yüzeyi dokunmatik yapmanıza olanak tanıyor!

Sony Xperia Touch Amerika'da

Sony'nin yeni ürünü Xperia Touch, projeksiyon ve dokunmatik ekran teknolojilerini bir araya getiriyor. Haziran'dan beri İngiltere'de satışta olan cihaz nihayet ABD'ye de ulaştı. Ancak cihazın fiyatı kesinlikle her bütçeye göre değil.

Sony Xperia Touch, Duvarınızı Dokunmatik Yapacak

1,700$/1,300£ (2,185AU$) fiyatı ile cüzdanları küle çeviren Xperia Touch, Google Assistant'tan gücünü alan, neredeyse tüm düz yüzeyleri dokunmatik ekrana çevirebilen portatif bir projeksyon cihazı.

23-inç yansıtma modunda yere pararlel yüzeylerde dokunmatik özelliği ideal şekilde kullanılabilen cihaz ayrıca 80-inçlik standart projeksyon moduna da sahip. Tabii ki görüntüyü ne kadar büyük bir yüzeye yansıtırsanız, kalitesi de bir o kadar düşecektir, çünkü cihaz en fazla 1366 x 768 çözünürlüğü destekliyor.

Cihaz ayrıca çok parlak bir görüntü de sağlayamıyor. Sadece 100 lumen aydınlık kapasitesine sahip olan Xperia Touch, 4,001:1 kontrast oranına sahip. Büyük ihtimalle parlaklığın bu derece az olması, cihazın pil ömrünü arttırmak için tasarlanmış ama buna rağmen cihazın pil ömrü sadece 1 saat.

Yine de, cihazın dokunmatik özelliği bir tablet kadar başarılı. Cihaz, 13 megapixel 60fps infrared kamerası sayesinde hareketleriniz olduça isabetli algılayabiliyor. Cihazın dikkat çekici özelliklerinden biri de, dokunmatik özelliğin çalışması için duvara dokunmak zorunda olmamanız. Yani parmağınızın gölgesiyle de projeksyon ile etkileşime geçebilirsiniz.

Eğer fütüristik bir oyuncağa küçük bir servet dökmek isterseniz, Sony Xperia Touch tam size göre olabilir.

Okuyucu Yorumları