Sony Xperia Z3 ve Z2 sahiplerine müjde!

Sony, Xperia Z3 ve Z2 akıllı telefon ve tablet sahiplerine beklenen müjdeyi verdi!

Xperia Z3 ve Z2'ye güncelleme

Sony Xperia Z2 ve Z3 serisi akıllı telefon veya tablet sahibi olanlara Sony'den güzel bir haber var. Sony, yaptığı açıklamaya göre Xperia Z3 ve Z2 telefon ve tablet serilerine Android 5.1 güncellemesi sunacağını belirtti.

Android 5.1 güncellemesiyle birlikte bazı avantajların da sahibi olacak olan Xperia Z3 ve Z2 telefon / tablet sahipleri, bunlar arasında en dikkat çeken nokta olan kamera özellikleriyle daha iyi bir deneyim yaşayacaklar. Gelecek güncellemeyle daha hızlı bir kamera modunun sahibi olacak olan Xperia Z2 / Z3 sahipleri, özellikle Superior Auto Mode ile eskisine nazaran çok daha iyi kareler yakalayabilecekler.

Android 5.1 güncellemesiyle birlikte hem arabirim hem uygulama bazında iyileştirmeler alacak olan Xperia Z3 / Z2 modelleri, öte yandan giyilebilir Sony cihaz sahiplerine de SmartWear entegrasyonu konusunda yeni özellikler getirecek.

Çok yakında güncelleme alacak olan modeller arasında ise bu cihazlar bulunuyor: Xperia Z3, Xperia Z3 Compacy, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2 ve Xperia Z2 Tablet. Sony, ayrıca bazı bölgelere göre Xperia Z1, Z1 Compact ve Z Ultra cihazlarına da önümüzdeki haftalarda Android 5.1 güncellemesi sunacağının müjdesini verdi.

Okuyucu Yorumları