Sony'den Kağıt Yerine Geçen Pahalı Bir Tablet!

Sony'nin tableti, kağıt israfını azaltmayı amaçlıyor ancak bunu yaparken size başka bir şeyi ziyan ettirebilir!

Sony'den kağıt yerine geçen tablet!

Çevre dostu olmanın en kolay yollarından bir tanesi, ziyan ettiğiniz kağıt miktarını azaltmak. Sony'nin en son tableti, kağıttan tasarruf etmenizi sağlamak istiyor ancak bu sırada fiyatıyla cüzdanınızdaki tüm banknotlara göz koyuyor.

DPT-RP1, Sony'nin bir önceki "dijital kağıt sistemi" DPT-S1'i geliştiren devasa bir tablet. Üzerinde 13,3 inç'lik 1650 x 2200 çözünürlüklü bir ekran bulunan DPT-RP1, iki yanına takılabilen bir kalemle geliyor. Cihazın tasarımı, size kağıt üzerine yazma hissini vermeyi başarıyor.

Sony'nin Digital Paper App arayüzünü kullanan DPT-RP1, dosyaları, notları ve okumaya yönelik içeriği tabletn üzerinden bilgisayarla paylaşmanıza izin veriyor. Ancak DPT-RP1 sadece .PDF dosyalarını desteklidiği için Amazon Kindle'ını değiştirmek isteyenler hayal kırıklığına uğrayabilir.

DPT-RP1'i daha çok iş dünyasına yönelik bir cihaz yapan özelliği, yaklaşık 720 dolarlık (yurtdışı) fiyatı. DPT-RP1, Japonya'da 5 Haziran'da satışa sunulacak. Eğer verimiliğe yönelik iyi bir tablet arıyorsanız, 12,9 inç iPad Pro'ya bakmanız sizin için daha iyi olabilir. iPad'i sevmeyenler için sayısız Android'li alternatif de var.

Okuyucu Yorumları