Sony'den, PC ve Mac'e RemotePlay müjdesi!

Sony, pek çok Windows PC ve Mac kullanıcısının beklediği müjdeyi nihayet verdi!

Sony, beklenen müjdeyi verdi!

Sony, PlatStation 4 oyunlarını Windows ya da Mac bilgisayar üzerinden oynamamızı sağlayan Remote Play'i kullanıma sunmaya başladı.

Remote Play özelliği sayesinde kullanıcıların PS4'lerini hem evden hem de başka bir noktadan uzaktan kontrol edebilmeleri mümkün olacak. Bunun için de elbette PS4'te en yeni donanım yazılımının yüklü olması gerekiyor.

Kullanıcılar bunun için, PlayStation konsolları üzerinden Ayarlar > Sistem Yazılım Güncellemesi kısayolu üzerinden 3.5 donanım yazılımına sahip olup olmadıklarını kontrol etmeliler. Bu noktadan sonra da kurulum süreci oldukça kolay.

PS4 sisteminizin Remote Play'i kullanmaya uygun bir biçimde düzenlendiğini görmek için de Ayarlar > Remote Play Bağlantı Ayarları üzerinden "Remote Play'i Etkinleştir"i işaretlemeniz gerekecek. Ardından PS4'ün ana cihazınız olarak listelendiğinden de emin olmalısınız. Bu işlemlerden sonra yapmanız gereken tek şey, Remote Play yazılımını sisteme yüklemek.

Sony, bu özelliği daha önce PS Vita ve bazı Sony Xperia telefonlar için sunuyordu. Yeni güncelleme, Remote Play'i bilgisayarlara da taşımış oldu...

Okuyucu Yorumları