Sony'nin yeni amirali Xperia XR ortaya çıkıyor!

Sony, yeni amirali Xperia XR ile IFA 2016 fuarına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Sony'nin yeni Xperia canavarı geliyor!

Geçtiğimiz şubat ayında Xperia Z akıllı telefon kolunu ortadan kaldırıp yerine Xperia X ailesini süren Sony, bu aile içinde 3 model birden piyasaya sürerek takipçilerini şaşırtmıştı. Xperia X, Xperia XA ve Xperia X Performance olarak anılan bu 3 modelin üzerinden çok geçmeden, yeni amiral gemisi sesleri gelmeye başladı bile. Söylentiler kulaktan kulağa yayılırken, Sony'nin yeni bir amiral üzerinde çalıştığı konusu bir hayli derinlik kazandı. Sonunda yeni amiralin ismi de, Phoneradar'ın iddiasına göre belirdi: Xperia XR.

Evet, Sony'nin bir süredir üzerinde çalıştığı bilinen ve daha önce fotoğraflarıyla da sızan yeni amiralinin adı da çok geçmeden belli oldu. Kaynağı sağlam olduğu iddia edilen söylentilere göre yeni amiral "Xperia XR" olarak anılacak.

Sızan fotoğraflara bakıldığında Sony'nin Xperia XR'de tasarım değişikliğine gittiği açıkça görülürken, telefonun ekranının 5.2 inç boyutunda olacağı ve 1080p ekran çözünürlüğü sunacağı söyleniyor. Snapdragon 820 işlemci, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanıyla gelecek olan Xperia XR, 21 megapiksel kameranın da sahibi olacak.

Eylül ayında Almanya'da düzenlenecek ve bizim de CHIP Online olarak yerinde takip edeceğimiz IFA 2016'da bakalım Sony'nin yeni amirali Xperia XR'ı görecek miyiz...

Okuyucu Yorumları