Steve Wozniak, Samsung Gear VR'ı beğenmiş!

Apple'ın efsane ismi Wozniak, bakın Samsung Gear VR hakkında neler söyledi...

Wozniak'tan Gear VR yorumu!

Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak, daha önce Samsung'un akıllı saati Gear'ı denemiş ve saate yalnızca yarım gün dayanabildiğini söyleyerek hemen eBay üzerinden satışa koyduğunu açıklamıştı. Bu anlamda giyilebilir cihazlara karşı ön yargılı gibi duran Woz, bu defa da Samsung'un sanal gerçeklik başlığı Gear VR'ı denemiş. Ancak bu defa saatin aksine, başlığı bir hayli beğenmiş.

Kentucky, Lexington'da düzenlenen Alltech Humanitarian Award Konferası'nda konuşan Wozniak, Samsung'un Gear VR'ı hakkında da birkaç söz söylemeden geçmedi. Gear VR tarafından yaratılan gerçekliğin "bir hayli gerçek olduğunu" söyleyen Woz, sanal dünyanın onu duygulandırdığını da dile getirdi.

Benzer hareketi Apple'dan da beklediğini söyleyen Woz, kısa bir süre sonra düzenlenecek olan WWDC'de, Apple'ın benzer bir hamleyle karşımıza çıkacağı konusunda biraz şüpheci. "Umarım Apple da VR teknolojisi üzerinde çalışıyordur" diyen Wozniak, teknoloji dünyasında bir sonraki "büyük şey"in sanal gerçeklik olduğuna inandığını ifade ediyor. Woz, öte yandan bu teknolojinin getirilerinin de bir hayli korkutucu olduğunu düşünüyor.

Okuyucu Yorumları