Sudan ucuz fiyata 4K ekranlı tablet: T30 Max tanıtıldı

Çok düşük bir fiyata 4K ekranlı bir tablet satın alma fikri kulağa imkansız gibi geliyor olabilir. Ama T30 Max, imkansızı gerçeğe dönüştürebileceğini iddia ediyor.

Sudan ucuz fiyata 4K ekranlı tablet: T30 Max tanıtıldı

Doogee, şaşırtıcı derecede düşük bir fiyata sahip olan yeni tabletini tanıttı. Firmanın T30 serisi tabletinin yeni ve yükseltilmiş versiyonu olan Doogee T30 Max, 12,4 inç IPS 4K Ekrana sahip.

329 dolar gibi düşük bir perakende satış fiyatına sahip olmasaydı bile, bu ekranın herhangi bir tablet için etkileyici bir başarı olacağı kesin. Doogee T30 Max %87,5 ekran oranına ve yalnızca 7,9 mm ile oldukça ince bir yapıya sahip. Doogee’nin yeni tableti Android 14 ile çalışıyor ve MediaTek Helio G99 Octa Core işlemciyle geliyor. MediaTek Helio G99 Octa Core, 2,2 GHz’e kadar işlem hızına sahip iki adet yüksek performanslı Arm Cortex-A76 işlemciden ve bir Arm Mali G57 sınıfı GPU’dan oluşuyor. Tablet, 20 GB’a kadar DDR4X RAM ve 512 GB depolama (2 TB’a kadar genişletme seçeneği) ile sunuluyor. Ayrıca 33W hızlı şarj desteğine sahip 10800mAh bataryası da bulunuyor.

AI çift kamera düzeni (50MP + 2MP) ve 20MP ön kamera etkileyici bir fotoğraf ve video deneyimi sunarken, yüz kilidi ve yan parmak izi tanıma desteği de güvenlik için ek seçenekler sunuyor.

TÜV SÜD mavi ışık sertifikasına da sahip olan cihaz, Japan Audio Association tarafından tanımlanan Yüksek Çözünürlüklü Ses standartlarına uyuyor. Ayrıca 4096 seviye aktif kapasitif kalemi ve manyetik klavye bağlantısı için yerleştirme eklenti arayüzünü de destekliyor.

Doogee T30 Max’in AB/İngiltere dışındaki tüm bölgeler için dağıtımının 1 Nisan’da başlaması bekleniyor.