Hem akıllı saat, hem de kulaklık: Huawei Watch Buds iki cihazı bir araya getiriyor.

Huawei'nin en yeni akıllı saati Huawei Watch Buds, aynı anda kulaklık olarak da iş görüyor. İşte sıra dışı bir fikrin ilginç meyvesi...

Huawei, kablosuz kulaklık ve akıllı saati bir araya getirdi

Huawei, iki giyilebilir cihazı, bir akıllı saat ve kablosuz kulaklığı alışılmadık bir kombinasyonda birleştiren yepyeni bir ürün tanıttı. Huawei Watch Buds olarak adlandırılan cihaz kullanıcılara hem bir akıllı saatin avantajlarını sunuyor, hem de kulaklıkları için bir kutu görevi görüyor. Müzik dinlemek istediğinizde, saatin kapağını açıyor ve içinden çıkan kulaklıkları kulağınıza takıyorsunuz.

Bu, şimdiye kadar gördüğümüz bu türden ilk teknoloji değil. 2020'de çok benzer bir ürün söz konusu idi. Ancak bu sefer Huawei gibi yaygın bir markadan geldiği için ilgi çekici. Her ne kadar en iyi kablosuz kulaklıklarımız veya en iyi akıllı saatler listeleri arasında bir yer bulacağı düşünülmüyor olsa da, kullanıcılara pratik bir seçenek sunulmuş oluyor.

Huawei Watch Buds'ın içindeki kulaklıklar biraz basit görünüyor. Yeteneklerini dinlemeden doğru bir şekilde değerlendiremesek de, çok büyük görünmüyorlar; bu da ses yeteneklerini ve özelliklerini sınırlayacak. Güçlü bas üretmelerini veya aktif gürültü önleme veya özellikle uzun pil ömrü gibi araçlarla gelmeleri beklenmiyor.

Ortaya çıkan görüntü ve videolara göre de saat biraz hantal ve büyük görünüyor (kulaklıkların içine sığması için mecburen). Buna ek olarak aynı güç ünitesini kullanacaklarından dolayı iki cihazın da pil ömrünün kısa olacağı düşünülüyor.