Sürpriz Lumia'nın gizemi çözülmüyor!

Microsoft'un sürpriz telefonunun gizemi, görünüşe göre bir süre daha çözülmeyecek...

Sürpriz telefon bekletecek!

Microsoft'un beklenen mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile'ın artık eli kulağında diyebiliriz. Kısa bir süre sonra ortaya çıkacak olan Windows 10 Mobile ile birlikte mobil stratejisini yeniden belirleyecek olan Microsoft, ayrıca bilindiği üzere yarınki etkinlikte yeni amiral gemisi ceplerini tanıtacak. Bunlar arasında Lumia 950 ve Lumia 950 XL modellerini görecekken, öte yandan çok geçmeden sürpriz bir cep daha karşımıza çıkabilir.

Daha önce Lumia 950 ve Lumia 950 XL sızıntılarını sizlere duyurduğumuz gibi yine Microsoft'un orta segment için bir cep telefonu üzerinde çalıştığını ve bunu da aynı lansmanda tanıtabileceğinden bahsetmiştik. İsmi Lumia 550 olarak bilinen bu gizemli telefon, yeni gelen bilgilere göre metalik kasasıyla dikkat çekecek.

Buna göre bu telefonun, yine Microsoft'un geçtiğimiz yıl tanıttığı orta segment cep telefonu modeli olan Lumia 830'un halefi olacağı düşünülebilir. Ancak telefon için bir süre daha bekleyecek gibiyiz. Zira gelen yeni bilgilere göre Microsoft'un yarınki lansmanından birkaç ay sonra, muhtemelen bahar aylarında bu yeni orta segment modelini tanıtması bekleniyor. Bekleyip göreceğiz...

Okuyucu Yorumları