Daha önce karşı çıkmıştı... Suudi Prens'ten Elon Musk mesajı: Yeni arkadaşım...

Suudi Arabistanlı milyarder yatırımcı Prens Alwaleed bin Talal, Elon Musk'ın satın alma teklifine başlangıçta karşı çıkmıştı. Talal Perşembe günü paylaştığı mesajda, “yeni arkadaşı” Musk ile bağlantı kurmanın harika olduğunu söyledi.

Daha önce karşı çıkmıştı... Suudi Prens'ten Elon Musk mesajı: Yeni arkadaşım...

Suudi Arabistanlı milyarder yatırımcı Prens Alwaleed bin Talal daha önce Musk’ın Twitter'ı satın almak için teklif ettiği fiyatın, büyüme beklentileri göz önüne alındığında Twitter’ın gerçek değerine yaklaşmadığını söyleyerek satın alma teklifine karşı çıkmıştı.

Perşembe günü paylaştığı mesajda, Elon Musk’ın Twitter için “mükemmel bir lider” olacağını söyleyen Talal, 1,89 milyar dolarlık hissesini nakde çevirmek yerine anlaşmaya dahil etmeyi kabul ettiğini duyurdu. Tweet’te “yeni arkadaşı” Musk ile bağlantı kurmanın harika olduğunu da söyledi.

"Mükemmel Bir Lider Olacak"

Alwaleed, Kingdom Holding ve Musk’a yanıt olarak tweet’te “Twitter’ın büyük potansiyelini ilerletmesi ve en üst düzeye çıkarması için mükemmel bir lider olacağına inanıyorum.” dedi. Prens, “Kingdom Holding Company ve ben, ~1.9 milyar dolarımızı ‘yeni’ Twitter’a aktarmayı ve bu heyecan verici yolculukta size katılmayı dört gözle bekliyoruz” diye ekledi.