TCL, BlackBerry KEY2 Red Edition'ı Tanıttı

BlackBerry markasının arkasındaki üretici olan TCL, BlackBerry KEY2 modelini görücüye çıkardı

Black Berry KEY2 geri döndü!

BlackBerry markası altında akıllı telefon üreten TCL Communications, BlackBerry KEY2'nin yeni versiyonu olan Red Edition'ı tanıttı. Cihaz, ismi üzerinden anlaşılabileceği üzere BlackBerry KEY2 ile tamamen aynı özellikleri taşıyor fakat cihazın gövdesi, canlı bir kırmızı tonuna bürünmüş durumda.

TCL, BlackBerry KEY2 Red Edition'ı Tanıttı
Görsel: Neowin

Bu, BlackBerry KEY2'de de olduğu gibi bu cihazda Snapdragon 660 işlemci, 6GB RAM, 128GB depolama alanı ve 3500mAh depolama kapasiteli bir bataryanın bulunduğu anlamına geliyor. Cihazın alt kısmında BlackBerry markası ile özdeşleşen klavye, KEY2 ile aynı özelliklere sahip. Ne yazık ki cihaz kutudan Android 8.1 Oreo ile çıkıyor ve Android Pie sürümünün cihaza ne zaman geleceği konusunda bir açıklama bulunmuyor.

TCL, BlackBerry KEY2 Red Edition'ı Tanıttı
Görsel: Neowin

Cihazın parlak kırmızı rengi, markanın daha ucuz BlackBerry KEY2 LE sürümünden ödünç alınmış fakat KEY2 LE, plastik bir gövdeye sahipti. BlackBerry KEY2 RED Edition, parlak kırmızı rengi alüminyumdan imal edilmiş gövdesinde taşıyor. Elbette ki telefonun arka tarafı ve klavye tuşları siyah rengini koruyor.

BlackBerry, KEY2 RED Edition için fiyatında yükseltmeye gidiyor. Orijinal KEY2, 649 dolardan piyasaya giriş yaparken RED Edition, 749 dolarlık bir fiyat etiketi ile piyasaya giriş yapacak. Cihaz birçok pazarda satışa sunulacak fakat Avrupa'da bulunan kullanıcılar an itibariyle BlackBerry Mobile çevrimiçi mağazasından cihazı ön sipariş verebiliyorlar.

Okuyucu Yorumları