Team Vitality, Philips Monitörleri ile Ortaklığını Genişletiyor

Philips monitörlerinin, Team Vitality’nin League of Legends ve FIFA takımlarının özel monitör ortağı olmasıyla, aralarındaki ortaklık dünya çapında yeni bir, çok yıllık bağlılığa tanıklık edecek.

Team Vitality, Philips ortaklığını genişletiyor

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, küresel espor kuruluşu Team Vitality ile genişletilmiş uluslararası ortaklığını duyurmaktan büyük bir heyecan duyuyor. Ortaklık önceden Team Vitality’nin FIFA takımını kapsarken şimdi ise güçlendirilerek, hem League of Legends Avrupa Şampiyonası (LEC)’nda hem de Ligue Française League of Legends (LFL)’de yarışan League of Legends takımlarını içerecek şekilde genişletildi.

Philips monitörlerinin çok yıllık bu ortaklığı sayesinde, aralarında 8 kez LEC şampiyonu ve 2019 Dünya Şampiyonası finalisti olan Luka “Perkz” Perković ve arka arkaya 2021 LEC şampiyonu olan Matyáš “Carzzy” Orság, sınıfının birincisi monitörler ile, Team Vitality’nin dünya çapındaki sporcuların donanımını sağlayacaklar. Ayrıca Avrupa’nın en büyük espor turnuvalarında yarışırlarken hem League of Legends hem de FIFA takımlarının formalarında Philips logosunu taşıyacaklar.

Philips monitörleri yeni stratejinin bir parçası olarak, konsol oyunlarının yanı sıra kişisel bilgisayara da yönelen bir tür açılım ile gamerlar için en iyi monitörleri yapmayı hedeflerken araştırma ve geliştirme aşamasında Team Vitality sporcularının uzmanlıklarından yararlanacaklar. Philips monitörleri, Team Vitality’nin hem Berlin, hem de Paris’te Stade de France’da bulunan son teknoloji ürünü eğitim tesislerinin monitörlerini sağlayacaklar.

Team Vitality CEO’su Nicolas Maurer bu konuda şunları söyledi: “Oyuncularımızı en iyi ekipmanlar ile donatarak kendilerinin en yüksek düzeyde performans göstermelerini sağlamak bizim için her zaman üst sırada gelen bir öncelik olmuştur, işte bu nedenle Philips monitörleri gibi, bu kadar güvenilen bir tedarikçi ile yaptığımız ortaklığımızı genişletebilmek harika. Ayrıca bu, bizim Team Vitality olarak mevcut ortaklıklarımızı büyütme çabamızın da bir göstergesi.”

Philips monitörleri & IT Aksesuarları Küresel Pazarlama Başkanı ve AB Kıdemli Marka Müdürü Xeni Bairaktari şunları söyledi: “Gelişmiş bir eğitim ortamı için, Philips Momentum konsol oyun monitörleri ile FIFA takımını ve V. Hive tesisini desteklemek inanılmaz bir deneyim. ortaklığımız büyütmenin yanı sıra, bu sene ortaklığımızın PC oyun monitörlerini ve League of Legends takımlarını içermesinden de büyük bir heyecan duyuyoruz. Philips monitörleri, büyük haberler ve güncellenmiş teknolojiler ile oynadığı oyunu büyütüyor. Bizim Team Vitality ile yaptığımız ortaklık da oyunculara en iyi monitör çözümlerini sunmamıza yardımcı olacak.”