Telltale Games oyunlarını App Store'dan çekti

iOS 9'da yaşanan uyumsuzluk sorunları, bu uygulamaların App Store'dan çekilmesine neden oldu!

iOS 9 mağduru uygulamalar!

Kalifornia merkezli video oyun şirketi Telltale Games tarafından geliştirilen birçok oyun iOS 9 uyumluluk sorununun ardından Apple'ın uygulama mağazasından kaldırıldı.

The Walking Dead, Back to the Future, The Wolf Among Us ve Tales of Monkey Island serisinin yanı sıra Poker Night 2, Sam and Max ve Jurassic Park gibi eski oyunlar şu an için App Store üzerinde yer almıyor.

Destek sayfasından bir açıklama yayınlayan Telltale Games, sorunu çözmek için çalıştıklarını ve etkilenen oyunların gelecekte tekrar satışa sunulacağını bildirdi.

Oyunların iOS 9 işletim sistemi ile çalışan iPhone veya iPad cihazlarda ses kaybı, bağlantı sırasında donma ve çökme gibi problemler yaşadığı ve şirketin bu durumun neden kaynaklandığını araştırmaya başladığı ifade ediliyor.

Telltale, bu süreçte uygulamaların App Store üzerinden çekilmesi gerektiğini belirterek, oyunları mobil cihazlarına yüklemiş olan kullanıcıların normal şekilde oynamaya devam edebileceklerini açıkladı. Daha önce oyunu satın almış ancak silmiş olanlarsa App Store üzerinden oyunları tekrar indirebilecekler.

Okuyucu Yorumları