The Last of Us, Futurama ve diğerleri: Beklenen yapımlar hakkındaki son gelişmelere göz atıyoruz

Sinema ve dizi dünyasında birçok heyecan verici proje ve gelişme bulunuyor. Şimdi gelin, tüm bu büyük yapımlar hakkında ortaya çıkan son haberlere birlikte göz atalım...

The Last of Us'ın 2. sezonu ne zaman? İşte beklenen yapımlar hakkında son haberler

Stephen King yeni Salem's Lot uyarlamasını heyecanla anlatıyor. Quantum Leap'in gelecek bölümünde neler olacak? Last od Us'ın ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak? Sinema ve dizi dünyası son günlerde heyecan dolu gelişmeler yaşıyor. Gelin, sevilen yapımlar hakkındaki son haberlere birlikte göz atalım...

The Monster of Many Noses: Başrollerde kimler olacak?

Variety'nin haberine göre Pablo Derqui ve Ivan Benet, Barselona'da yaşayan film yapımcısı Abigail Schaaff'ın 1968 İspanya'sında geçen fantastik filmi The Monster of Many Noses'ın başrollerinde yer alacak. Eric Moral ve Jorge Velasco'nun senaryosundan uyarlanan film, yılın son gününde çok fazla yalan söyleyen çocukları avlayan Katalan efsanesindeki bir figür olan Man of Many Noses'tan kaçmaya çalışan üç çocuğu konu alıyor.

True Detective'in yaratıcısından yeni film

Yakın zamanda Austin Film Festivali'nde düzenlenen bir panelde True Detective'in yaratıcısı Nic Pizzolatto, Blumhouse için orijinal bir "okült dedektif hikayesi" yazdığını açıkladı.

Pizzolatto, film hakkında şunları söyledi: "Blumhouse bir korku filmi yazmam ve yönetmem için benimle anlaştı ve geçen hafta onlara senaryosunu verdim. Bir tür gizli dedektif hikayesi. Blumhouse'un Başkan Yardımcısı Couper [Samuelson], 'Bak, eğer bir korku filmi için bir fikrin varsa...' dedi ve ben de, 'Aslında, bir korku filmi için bir fikrim var ve 10 yıldır aklımda' dedim ve ona söyledim. O da, 'Hadi bunu yapalım' dedi. Senaryo hakkında ne düşündüklerini görmem lazım ama umarım bunu yaparız."

Salem's Lot: Stephen King'den açıklama

Stephen King, geçtiğimiz günlerde Twitter'dan yaptığı bir paylaşımda Gary Dauberman'ın rafa kaldırılan Salem's Lot remake'inin "Eski Hollywood havasına sahip olduğunu" belirtti.

Godzilla Minus One: Yeni teaser yayınlandı

Godzilla Minus One'ın yeni bir televizyon reklamı yayınlandı. Reklamda Godzilla bir savaş gemisini düşürüyor.

Night of the Missing: Yeni fragman heyecanı artırdı

Bill Moseley ve Jenna Kanell, 28 Kasım'da Screambox'ta gösterime girecek olan ve "rahatsız edici bir telefon görüşmesi, gizemli bir dondurmacı, kayıp bir arkadaş ve korkunç sonuçları olan tutulmamış sözler" hakkında hikâyeler içeren Noel temalı korku antolojisi Night of the Missing'in fragmanında başrollerde.

Futurama: 2 sezon daha

TV Line'ın haberine göre Hulu, Futurama'yı onar bölümden oluşmak üzere ki sezon daha uzattı.

The Last of Us: İkinci sezon ne zaman yayınlanacak?

Bloody-Disgusting'in yeni bir haberine göre The Last of Us, 2024'ün başlarında, 2025'te bir prömiyer hedefiyle çekime devam etmeyi planlıyor.

Quantum Leap: Albert Einstein ve Naziler

Son olarak Ben, Quantum Leap'in sıradaki bölümü Secret History'de, Nazilerin Albert Einstein'ın nükleer bomba planlarını ele geçirmesini engellemeye çalışacak.