Rick ve Michonne'un hikayesini anlatan The Walking Dead: The Ones Who Live'den ilk görüntüler geldi

San Diego Comic-Con için düzenlenen panelde, Rick ve Michonne ikilisinin hikayesini anlatacak olan The Walking Dead spin-off'u The Ones Who Live ilk kez gösterildi.

The Walking Dead dizisinin yeni spin-off'undan ilk görüntüler

AMC'nin The Walking Dead dizisi 11 sezon boyunca pek çok karaktere hayat verdi, ancak Andrew Lincoln'ün canlandırdığı Rick Grimes'ın diziden ayrılması büyük bir şok yarattı. Onunla birlikte diziden canlı ayrılan en önemli karakterlerden biri Danai Gurira'nın canlandırdığı Michonne oldu ve ikili, Rick dokuzuncu sezonda diziden çıkarılmadan önce birbirlerine aşık oldular. Michonne bir sonraki sezon diziden çıkarıldı ancak Walking Dead evreninin ana dizisinin finali, ikilinin eninde sonunda birbirlerini yeniden bulacaklarına dair bir mesajla sona erdi.

Ve şimdi AMC, San Diego Comic-Con için düzenlenen The Walking Dead panelinde, ikilinin yeni dizisi The Walking Dead: The Ones Who Live'den ilk kez gerçek bir görüntü gösterdi. Kısa da olsa, Michonne'un şu anda Sivil Cumhuriyet Ordusu'nun esaretinde olan Rick'i aramaktan vazgeçmediği açıkça görülüyor. CRM, Fear the Walking Dead ve The Walking Dead: World Beyond'un birkaç sezonunda baş düşman olmadan önce, ilk olarak ana dizinin sekizinci sezonunda ortaya çıktı. CRM'nin Rick'ten ne istediği ve dokuzuncu sezonda öldüğü varsayıldığından beri neyin peşinde olduğu hala belirsizliğini koruyor, ancak cevapların mini diziyle birlikte geleceği kesin.

Henüz bir yayın tarihi verilmese de, The Walking Dead: The Ones Who Live'den canlı görüntüler görmek oldukça hoş; özellikle de dizinin hayranları için...