TikTok'da içeriklerinizi kimler beğenmiş? İşte TikTok'ta içeriklerinizi beğenenleri görmenin yolları

TikTok'da içeriklerinizi kimlerin beğendiğini nasıl görebilirsiniz? TikTok'ta paylaştıklarınızı beğenenleri görmenin yollarını açıkladık... İşte adım adım TikTok beğeni görme yolları...

TikTok'da içeriklerinizi kimlerin beğendiğini nasıl görürsünüz?

TikTok beğenenleri görme konusu en merak edilen konulardan biri. İster kendinizi profesyonel bir TikTok içerik geliştirici olarak görün, ister sadece arkadaşlarınız ve aileniz için kedinizin videolarını yayınlayın... Yayınladığınız videolarla etkileşimi görmek herkesin isteyeceği bir şey. Bu etkileşimlerin kimden ve ne kadar geldiği de aklınızdaki önemli bir soru olabilir.

Ne kadar etkileşim aldığınızı yanıtlamak oldukça kolay: Videonuzun sağ tarafındaki Beğen düğmesi size bu sayıyı gösteriyor. Ancak TikTok'unuzu tam olarak kimin beğendiğini bilmek biraz daha zor. Videolarınızı kimlerin beğendiğini aşağıdaki adımları takip ederek öğrenebilirsiniz.

Bir mobil cihazda TikTok'unuzu kimlerin beğendiğini nasıl görebilirsiniz?

tiktok

TikTok üzerinde videolarınızı kimlerin beğendiğini görme adımları iPhone veya Android için aynıdır.

  • 1. TikTok uygulamasını başlatın ve ardından sağ alttaki Profil simgesine dokunun.
  • 2. Profil sayfanızda, hakkında bilgi almak istediğiniz videoya dokunun.
  • 3. Ekranın sağ tarafındaki Yorumlar simgesine dokunun.
  • 4. İnsanların videonuz için yaptığı tüm yorumları görmelisiniz. Yorumların üst kısmında, Beğeniler'e dokunun.

Görünüm, videonuzu beğenen herkesi size gösterecek şekilde değişir. Burada profil sayfalarını görmek için herhangi bir kullanıcıya dokunabilir veya onları takip etmek için Geri Takip Et'i seçebilirsiniz.

Bir bilgisayarda TikTok'unuzu kimin beğendiğini nasıl görebilirsiniz?

Mobil uygulamada videolarınızın her birini tam olarak kimin beğendiğini doğrudan görebilseniz de, TikTok'u masaüstü uygulamasında veya bir web tarayıcısında kullanıyorsanız TikTok'unuzu kimin beğendiğini görmek biraz daha karmaşıktır. Bunun nedeni, TikTok'un bilgisayardaki Yorumlar görünümüne bir Beğeniler sekmesi eklememiş olmasıdır. Bunun yerine, bildirimler gelen kutunuza bakmanız gerekir.

  • 1. Bilgisayarınızda TikTok uygulamasını başlatın veya bir tarayıcıda TikTok'u açın.
  • 2. Hesap simgesinin yanında, sağ üstteki Gelen Kutusu simgesini tıklayın.
  • 3. Beğeniler'e tıklayın.

Artık videolarınızı beğenen tüm kullanıcıları görmek için beğenilerinizi inceleyebilirsiniz. Ne yazık ki bu listede tüm videolarınızdaki tüm beğenileriniz bulunmaktadır ve bu liste belirli videolara göre düzenlenmez veya sıralanmaz. Yine de bu liste ile içeriğinizi beğenen tüm kullanıcıları görebilirsiniz.