Tivibu artık uyduda da yer alacak

Türk Telekom Grubu'nun yayın platformu Tivibu artık uyduda da yer alacak.

Tivibu artık uyduda

Türk Telekom Grubu, televizyon yayıncılığı alanında iddialı adımlar atıyor. Televizyon izleme alışkanlığını tamamen değiştirerek kullanıcıya farklı bir TV izleme deneyimi sunan Tivibu, IPTV'den sonra uydu yayınlarına da başlayarak daha geniş kitlelere ulaşacak. Tivibu, uydu üzerinden 4K çözünürlüğe kadar çıkabilecek yayınları, IPTV'nin Durdur İzle-Geri Al İzle, Tekrar İzle gibi özellikleri ve dört ekrandan sunacağı farklı destekleyici uygulamaları ile Türkiye'de televizyon yayıncılığında yeni bir dönemi başlatacak.

Türk Telekom Grubu'nun yayıncılık alanındaki vizyonu ve attığı yeni adımlar, Türk Telekom Grubu CEO'su Rami Aslan, Grup Bireysel İş Birimi CEO'su Erkan Akdemir ve Grup Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun'un ev sahipliğinde düzenlenen bir basın toplantısıyla duyuruldu. Toplantıya Türk Telekom Grubu'nun iş ortağı TRT Genel Müdürü Şenol Göka da katıldı.

"TV yayıncılığı, Türk Telekom'un ana faaliyetlerinden biri oluyor"

Türk Telekom Grubu CEO'su Rami Aslan, Türkiye'de TV yayıncılığında yeni bir dönem başlattıklarını ve sektörü yeniden şekillendirmeye kararlı olduklarını söyledi. Aslan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türk Telekom Grubu olarak nihai amacımız, müşterilerimize alanında en iyi hizmetleri ilk ve en hızlı biçimde sağlamak. Bu yaklaşım, entegrasyon yolculuğumuzun da temelini oluşturuyor.

2009'dan bu yana Tivibu ile televizyon yayıncılığı alanında fark yarattık. Şimdi de bu alana daha fazla yatırım yapma kararı aldık. Artık televizyon yayıncılığı tüm boyutlarıyla Türk Telekom'un ana faaliyetlerinden biri olacak.

Hedefimiz tüm Türkiye'nin ayrıcalıklı TV yayıncılığı hizmetinden faydalanması. Tivibu ile birlikte, Türkiye'de her eve ulaşmayı yani 20 milyondan fazla haneyi hedefliyoruz."

Okuyucu Yorumları