Tizen için bir dev adım daha!

Samsung, Tizen işletim sistemini kullanmak için yeni bir alan daha buldu: İşte dünyanın Tizen'li ilk ekranları...

Tizen için bir dev adım daha!

Samsung, Tizen işletim sistemine büyük yatırımda bulunuyor. İlk etapta akıllı saat ve bilekliklerde denediği Tizen işletim sistemini, daha sonradan cep telefonuna taşıyan ve televizyonlarında da standart olarak kullanan Samsung, bu kez Tizen'i yeni ekranlarına taşıdı.

Samsung'un P Serisi altında sunduğu bu ekranlar, Samsung Smart Signage Platformunun (SSSP 4.0) ilk üyesi. P Serisi altındaki PHF modeliyle 700 nit parlaklık sunan Samsung, PMS modeliyle de 32 inç ekran dışında 500 nit parlaklık sağlıyor. Tizen işletim sisteminin yanı sıra çapraz mimarinin avantajlarını da kullanan ekranlar, HTML5 standartlarına dayalı olarak geliyor. Öte yandan bu ekranlar dış mekanlarda kullanılacağı için çevresel faktörlere karşı da dayanıklı yapıda tasarlanmış. Şirket tarafından IPX5 sertifikasıyla tasarlanan P Serisi ekranlar, aynı zamanda kızılötesi alıcı da içeriyor.

Samsung, bu yeni ekranlarla kuşkusuz dijital alanda boy gösterecek. Reklamlarını ve mesajlarını hedef kitlesine ve dolayısı ile iş ortaklarına Digital Signage çatısı altında bu ekranlar üzerinden ulaştıracak olan Samsung, Tizen platformuna burada da yer vermesiyle öte yandan bu işletim sisteminde ne kadar ısrarcı olduğunu da gösteriyor.

Okuyucu Yorumları