Toshiba'dan hafif ve hızlı USB 3.0 disk!

Toshiba'nın yeni USB 3.0 diskleri, yüksek uyumluluk ve yüksek hızlarıyla sizi etkileyecek!

Harici diskte hız arayanlara!

Toshiba, taşınabilir sabit disk sürücü portföyüne canlı renklerden oluşan STOR.E EDITION modelini ekledi. Hafif tasarımlı ve hızlı veri transfer sağlayan STOR. EEDITION modeli USB 3.0 ara yüzüne sahip. Önceden yüklenmiş Nero BackItUp & Burn Essentials yazılımı, dosyalarınızı ve klasörlerinizi kolaylıkla vegüvenilir bir şekilde yedekleyip geri yükler, hasar görmüş veya kazaylasilinmiş verilerinizi anında kurtarabilirsiniz.

STOR.E EDITION 500 GB, 750 GB ve 1 TB kapasite seçeneklerinin yanı sıra canlırenkleri ile (kırmızı, mavi, gri ve siyah) iyi bir uyuma sahiptir. Ayrıca STOR.E EDITION HDD serisi, dünyanın en büyük tasarım yarışmalarından red dottarafından verilen en yüksek ödül olan "2012 Red Dot:Best of the Best"in sahibi olmuştu.

Yüksek uyum – Yüksek aktarım hızı

Stil.Süper hız. Güvenlik. STOR. E EDITION'ın yivli dokusu ve renkleri birçok ToshibaSatellite, Satellite Pro ve Tecra R serisi dizüstü bilgisayar ve diğer dizüstü bilgisayarlarla da mükemmel şekilde uyumludur. USB 3.0 teknolojisi sayesinde enbüyük medya dosyalarını bile saniyeler içinde depolayın ve güvenilir, rahat vehızlı veri yedekleme işlemi için önceden yüklenmiş Nero BackItUp & BurnEssentials yazılımını kullanın.

Yivli doku ve renk seçeneklerine sahip STOR. E EDITION sürücüleri birçok ToshibaSatellite, Satellite Pro ve Tecra R serisi dizüstü bilgisayarla kusursuz bir şekilde uyumludur (diğer dizüstü bilgisayarlarla da mükemmel şekildeuyumludur). Yeni USB 3.0 teknolojisi ile desteklenen bu taşınabilir sabit sürücüler, USB 2.0 teknolojisinden daha hızlı olmakla birlikte bu teknolojiyle uyumludur.

Okuyucu Yorumları