Toshiba'dan yeni dizüstü: KIRA

Toshiba yeni dizüstü bilgisayarı KIRA'yı tanıttı.

Toshiba, KIRA'yı tanıttı

Yeni KIRA serisi Pixel Pure veya Full HD çözünürlük ile farklı ekran seçenekleri sunuyor. Yüksek çözünürlüklü 2.560 x 1.440 PixelPure dokunmatik ekran seçeneği ile IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide) ekran teknolojisi netlik sunarken, Corning ConcoreT cam hareket halindeki yaşamlar için gereken korumayı sağlıyor. IGZO teknolojisi, yüksek performanslı dokunma girişi, yatay ve dikey olarak ultra-geniş görüş açısı ve geliştirilmiş pil ömrüne katkı sağlıyor. Yeni Full HD seçeneği, film seyretmek veya videoları düzenlemek için güçlü renk üretimi ve görüntüleme açısı sunan IPS teknolojisine sahip 300 NIT ekran içeriyor. Yansıma yapmayan ekran, yansımaları azalttığından dış mekanda veya parlak ışıklar altında çalışmak için ideal ve içerikleri her zaman görünür kılıyor.

Ek olarak, tüm yeni KIRA modellerinde ekranlar Chroma TuneT tarafından kalibre ediliyor ve Technicolor tarafından sertifikalandırılıyor; böylece gerçek bir renk doğruluğu ve renk üretimi sağlanıyor. İster yalnızca fotoğrafları ve videoları görüntüleme, ister fotoğraf düzenleme olsun, daha doğal renk ifadesi gerçekçiliğe, sinematik kaliteye ve eğlenceye yeni bir boyut kazandırıyor. Her model, ön yüklemesi yapılmış Toshiba için Chroma TuneT yazılımı ile birlikte sunulduğundan, kullanıcılar izlenilen içeriğe göre renk alanını ve kullanılan yazılım uygulamalarını seçebiliyorlar. Sonuç olarak, ekranda gösterilen herşey orijinal olarak hedeflenene uygun olarak üretiliyor.

Orijinal KIRA modelindeki tüm performans özellikleri tamamlayan yeni özellikler, güzelliğin ve performansın birleşimini sağlıyor. Özel olarak üretilen Harman Kardon hoparlörler ve DTS Studio Sound teknolojisi ile kullanıcılar derinlikli bir ses deneyiminin keyfini sürebiliyorlar. Kullanışlılık ve kolaylık sağlayan 3 x hızlı USB 3.0 girişi, Ultra HD çıkış özellikli 1 x HDMI ve kablosuz ekran teknolojileri gibi tüm bağlantı çeşitleri içerikleri sorunsuzca paylaşmak için mevcut. KIRA modelinin üstün tasarımı orijinalinde olduğu haliyle korundu. İnce ve çerçevesiz arka aydınlatmalı klavye notebook'un gövdesi ile bir bütünleşme içindeyken, her tuşun kontürleri yazma rahatlığı için özel olarak tasarlandı

Okuyucu Yorumları