TP-LINK Archer ailesi genişliyor

TP-LINK, yeni 802.11ac'li modeli Archer C5'i tanıttı.

Archer'a yeni üye

TP-LINK, kablosuz ağın yeni standardı olan ve yüksek hızda bağlantı sağlayan 802.11ac standardını destekleyen Archer serisine sürekli yeni model ekliyor. Son olarak Archer C5 model router aileye eklendi ve satışa sunuldu.

Kablosuz ağ pazarında dünya lideri olan TP-LINK, 802.11ac destekli model sayısını sürekli artırıyor. Zengin ürün portföyüyle her gereksinime yönelik, kaliteli ve uygun fiyatlı ürün sunmayı ilke edinen şirket, en yeni kablosuz ağ standardı olan 802.11ac ürün ailesi Archer serisinin yeni modelini satışa sundu. Archer C5 model router, toplamda 1200 Mbps (1.2 Gbps) kablosuz hızlara ulaşabiliyor.

802.11ac standardı Wi-Fi bağlantı hızlarını çok artırıyor. TP-LINK, geçtiğimiz yıl ilk modellerini çıkardığı Archer serisini sürekli yeni modellerle genişleterek, kullanıcılara yüksek hızlı bu yeni standartta da model seçme olanağı sağlıyor. Archer C5 router, diğer Archer ailesi üyeleri gibi kablosuz bağlantı hızlarını N standardına oranla üç katına kadar çıkarabiliyor. Çift kanal desteği olan ürün 5GHz bandında 867Mbps, 2.4GHz bandında ise 300Mbps kablosuz hızlara ulaşabiliyor. Böylece HD yayın, online oyun gibi uygulamaları kesintisiz olarak gerçekleştirmek mümkün oluyor.

Geniş kapsama alanı için 6 anten

Archer C5 router, yüksek kalitede anten teknolojisi ile donatılmış. Ürün üzerinde 5GHz bandı için harici üç anten, 2.4GHz bandı için ise dahili üç anten bulunuyor. Bu da ev ya da ofiste daha geniş kapsama alanı ve yüksek sinyal kalitesi sağlıyor.

Akıllı telefonlardan da yönetilebiliyor

TP-LINK Archer C5'in bir diğer önemli özelliği ise akıllı telefonlar üzerinden router'ı yönetme olanağı. TP-LINK Tether uygulaması sayesinde Apple IOS ya da Android akıllı telefonlardan router'a erişilebiliyor, yönetilebiliyor ve paylaşım yapılabiliyor.

Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise 171 USD (KDV dahil).

Okuyucu Yorumları