TP-LINK bu yönlendiricisi ile çok konuşulacak

TP-LINK, MIMO'lu yeni yönlendiricisi TL-WR940N' ı satışa sundu.

Yeni kasa yüksek hız

TP-LINK, yüksek hızlı yeni yönlendirici (router) modelini satışa sundu. TL-WR940N model yönlendirici, kasasından performansına kadar her şeyi ile dikkat çekiyor.

Siyah, şık kasaya sahip olan ürün, 450Mbps kablosuz hıza ulaşabiliyor. Küçük işletmeler, ofisler ve evler için uygun birer yönlendirici olan TL-WR940N, yüksek kablosuz N hızı sayesinde HD video başta olmak üzere yüksek hız gerektiren tüm uygulamaları sorunsuz yapabiliyor.

Üzerinde bulunan üç adet anten ile yüksek hızın yanı sıra kapsama alanını da genişleten yeni yönlendirici, büyük dairelerde ve çelik-betonarme yapılarda engelleri aşarak daha geniş kablosuz kapsama alanı sağlıyor.

Her bilgisayara ayrı bant genişliği verilebiliyor

TL-WR940N'in kullanımda avantaj sağlayan en önemli özelliklerinden biri IP tabanlı bant genişliği kontrolü. Yönlendiriciyi kullanan (bağlanan) her bilgisayara ayrı ayrı bant genişliği tanımlanabiliyor. Bu sayede uygulama durumuna göre her bilgisayara gereksinimi ölçüsünde bant genişliği veriliyor. Bu da ağda tıkanmaları önlüyor. Bu özellik başta ofisler olmak üzere çok sayıda bilgisayarın ağa bağlı olduğu ortamlarda ağın performansı açısından avantaj sağlıyor.

Yönlendiricinin bir başka önemli özelliği ise MIMO teknolojisine sahip olması. Bu sayede veri iletiminde yüksek hızlar sunan ürün VoIP, HD video, çevrim-içi oyun gibi tüm uygulamalarda daha yüksek bir performans sunuyor. WPS tuşu sayesinde çok kolay kurulan ürün, yüksek güvenlik özelliği ile de kullanıcılara avantaj sağlıyor. Yönlendirici WPA/WPA2 şifreleme yapabiliyor.

TL-WR940N'in 55 USD+ KDV fiyat ile satılması tavsiye ediliyor.

Okuyucu Yorumları