TP-Link, ISS Forum’da Çözümlerini Tanıttı

Hem kurumlara hem İnternet Servis Sağlayıcılara (ISS) yönelik farklı ve çeşitli çözümleri olan TP-Link, ISS Forum 2023’de servis sağlayıcılara özel çözümlerini tanıttı.

TP-Link, ISS Forum’da Çözümlerini Tanıttı

Türkiye’de ofis açtığı günden bu yana İnternet Servis Sağlayıcılarla (ISS) işbirliği yapan ve ISS’lere çözümler üreten TP-Link, ISS’lere yönelik ürünlerini sürekli artırıyor. TP-Link, 17-19 Mart 2023 tarihleri arasında Antalya’da yapılan ISS Forum’da en yeni çözümlerini tanıttı.

Bu yıl beşincisi yapılan ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren servis sağlayıcıların katıldığı ISS Forum’un Ana Sponsoru olan TP-Link, her boyuttan ISS’ye yönelik ve farklı bağlantı tiplerine uygun çözümlere sahip. TP-Link Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, Aginet alt markasıyla dünya genelinde ISS’lere özel çözümler geliştirdiklerini vurgulayarak “Türkiye’de ISS’lerin en önemli ürün tedarikçilerinden biriyiz. Ülke genelinde hizmet veren ISS’lerin yanı sıra bölgesel hizmet veren servis sağlayıcılara yönelik de çok çeşitli çözümlerimiz bulunuyor. ISS Forum’da bu çözümlerimizi tanıttık” diyor.

TP-Link, hem ADSL/VDSL hem fiber altyapılar için ISS’lere özel ürünler geliştiriyor. Kablolu, kablosuz modem ve router gibi uç cihazların yanı sıra GPON (Gigabit Pasif Optik Network) çözümleri ile fiber altyapı kullanan ISS’lere de seçenek sunuyor. TP-Link fiber altyapı kullanan operatörler için farklı niteliklerde OLT, SFU, HGU ürünleri geliştiriyor.

ISS Forum’da tüm ISS çözümlerini tanıtmanın yanı sıra servis sağlayıcıların istek ve beklentilerini ilk ağızdan öğrenme olanağı elde ettiklerini söyleyen Dinçer, TP-Link’in çözümlerini bu öneriler doğrultusunda geliştireceğini belirtti.

Ayrıntılı bilgi için: https://service-provider.tp-link.com/; ISS Forum: http://issforum.net/