TP-LINK'ten ömür boyu destek garanti!

TP-LINK, TP-LINK ürünlerine, garanti süresi bittikten sonra da 'ücretsiz' destek hizmeti sunuyor.

TP-LINK'le bir ömür!

TP-LINK, uygun fiyatlı, kaliteli ürünleri ve satış sonrası destek hizmetleriyle her aşamada tüketici dostu bir şirket olma hedefini sürdürüyor. Destek hizmetlerini sürekli geliştiren şirket, garanti döneminde arızalı ürünlerde bire bir değişim yapıyor. Garanti sonrasında da ürünlere desteğini sürdüren şirket, tüm ürünlerinde garanti dönemi sonrasında 'ücretsiz' destek hizmeti sunuyor.

TP-LINK Türkiye Teknik Müdürü Önder Tayanç, Türkiye'de Ev elektroniği kategorisindeki tüm ürünlerde üç yıl, kurumsal ürünlerde beş yıl garanti uyguladıklarını vurgulayarak, hem garanti süresinde hem de garanti sonrasında tüketicilerin yanında olduklarını belirtiyor. TP-LINK müşteri hizmetlerinin ücretsiz olarak ve garanti süresine bakmaksızın tüm TP-LINK ürünlerine destek verdiğini söyleyen Tayanç, "Hangi yıl satılmış olursa olsun, garanti süresinde ya da sonrasında TP-LINK ürününe ilişkin sorun yaşayan bir kullanıcımız hiç endişe duymadan çağrı merkezimize başvurabilir. Garantisi biten ürünlere çağrı merkezimiz hizmet veriyor ve bu hizmet için ayrıca bir ücret talep etmiyoruz; tüm ürünlerimizin arkasındayız" diyor.

Arızalı ürünler onarılmıyor, yenisi ile değiştiriliyor

TP-LINK'in kullanıcı dostu destek uygulamalarından bir diğeri ise garanti kapsamındaki arızalı ürünlerin yenisi ile değiştirilmesi. Arızalı ürünleri onarmak yerine, aynı veya üst model ile birebir değiştirmeyi ve tüketiciye zaman kaybettirmemeyi tercih ettiklerini bildiren Tayanç, "TP-LINK ürünlerinin arıza oranı çok düşük. Arızalı ürünleri, sorun saptanır saptanmaz yenisi ile değiştiriyoruz. Eğer satıştan kalkan bir model söz konusu ise bir üst model ile değişim yapıyoruz. Böylece kullanıcımız herhangi bir kayıp yaşamıyor; tam tersi bir üst modele terfi ediyor" diyor.

Okuyucu Yorumları