Tripadvisor, TomTom'u seçti

GPS navigasyonu dünyasındaki bu yeni ortaklık, bakın nasıl bir fayda sağlayacak...

Tripadvisor TomTom'u seçti

TomTom bugün önemli seyahat sitelerinden TripAdvisor'ın kendi web sitesi ve uygulamalarına son derece hassas konum tabanlı istihbaratını entegre etmek için TomTom yeni Küresel Geocoder Hizmetler'ini lisansladığını duyurdu. Bu, TripAdvisor'ın aylık 200 milyon ziyaretçisine her otel veya restoranın gönderim yapıldığında veya okunduğunda yerini tam olarak belirleyecek data sağlayacak.

TomTom Küresel Geocoding Servisi ile TripAdvisor web sitesinde yer alan tüm oteller, konaklama yerleri, restoran ve barların yeri son derece doğru olarak yer alacak. Posta kodu kullanmak yerine, mekânları daha kesin gösteren ve bulmayı kolaylaştıran bir sistemle tüm adresler artık kesin harita koordinatlarına dönüştürülüyor.

Nathan Clapton, TripAdvisor mobil işbirliği Başkanı şunları söyledi: "TripAdvisor web sitesi üzerine yayınlanan 100 milyondan fazla değerlendirme ve görüşlere dayanarak, tüm kullanıcıların gönderim veya okuma değerlendirmelerine en doğru konum datasıyla ulaşmalarının çok önemli olduğuna inanıyoruz. TomTom Küresel Geocoding Hizmetleri ile işbirliği yaparak, veri tabanlı dataların sağlanmasıyla TripAdvisor sitesinin kullanıcılarımız tarafından tam anlamıyla güvenilir olacağına eminiz."

Okuyucu Yorumları