Türkiye'yi Amsterdam'da temsil edecekler!

Vodafone Mobile Clicks 2011 finalistleri, ülkemizi Amsterdam'da temsil edecekler! İşte detaylar

Ülkemizi temsil edecekler!

Vodafone Mobile Clicks 2011'in Türkiye finalisti, sektörün ileri gelen uzmanlarınca yapılan değerlendirme sonucunda açıklandı.

Almanya, Hollanda, Portekiz, İrlanda, İspanya ve İngiltere'ye ilaveten bu sene ilk defa Türkiye'den de girişimcilerin katılımıyla toplam yedi ülkede düzenlenen Mobile Clicks 2011, mobil internet alanında dünyanın en büyük girişimcilik yarışması olarak niteleniyor.

Mobile Clicks 2011'in Türkiye jürisi; Oksijen Ar-Ge Genel Müdürü Arda Özgün, Etohum Kurucusu Burak Büyükdemir, Vodafone Türkiye Bireysel Data Ürün ve Servisleri Bölüm Başkanı Ömer Kuyucu, Yaratıcı Stratejist Rudy de Waele ve Mobile Monday Amsterdam ve TEDx Amsterdam Eş Kurucusu Yuri van Geest gibi sektörün önde gelen isimlerinden oluşuyor.

Yarışmanın Türkiye elemesinde Whonear, GorDinle, Please Mobile Me, BillGastro ve Phoneist.com olmak üzere toplam beş proje finale kaldı. Bu beş başvuru arasından birinci seçilen Bill Gastro'nun yaratıcıları Berkant Kölem ve İsmail Ürün, Türkiye'yi 15 - 16 Eylül 2011 tarihleri arasında Amsterdam PICNIC Festivali'nde gerçekleştirilecek büyük finalde temsil etmeye hak kazandı.

Amsterdam finali neticesinde birincinin 150 bin Euro, ikincinin 50 bin Euro, üçüncünün ise 25 bin Euro ile ödüllendirileceği Vodafone Mobile Clicks 2011'e mobil internet sektörüne değer katacak girişimleri ile sektöre ilgi duyan herkes katılabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları