Tuşlarla boğuşmaya son!

Bu iki bedava araç sayesinde, insanı çileden çıkartan monitör tuşlarıyla boğuşmanıza gerek yok!

Tuşlarla boğuşmaya son!

Eğer gün içinde sık sık monitörünüzün görüntü ayarlarını değiştirmek, parlaklığı azaltıp arttırmak, renklerle oynamak zorunda kalıyorsanız, muhtemelen her seferinde tuşlara tıklayıp menüler arasında gezinmekten sıkılmış olmalısınız. Bu iki ücretsiz yazılım bu konuda size yardımcı oluyor.

ScreenBright, yükleme gerektirmeden çalışan bir uygulama. Parlaklık, karşıtlık ve renk ayarlarını rahatlıkla yapabileceğiniz uygulama, monitörün kendi menülerini kullanmak zorunda kalmadan istediğiniz görüntü kalitesini elde etmenizi sağlıyor.

Display Tuner ise çok daha ayrıntılı özellikler sunan anca her monitörde çalışmayan bir uygulama. DDC/CI destekli monitörlerde çalışan uygulama sayesinde farklı monitör ayarlarını farklı kullanıcı profilleri altında toplayabilir, böylece tek tuşla tüm seçenekleri istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Eğer gündüz farklı, gece farklı monitör ayarlarını tercih ediyorsanız buna uygun iki farklı profil oluşturup belli bir saatten sonra tek tuşla tüm ayarları değiştirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları