Üç boyutlu yazıcılarla Kadıköy'de tanışın

Bu yaz, üç boyutlu yazıcılarla Kadıköy Makerhane'de tanışma zamanı.

Bu yıl yaz kampı Kadıköy'de

İstanbul'un merkezinde, Kadıköy'de, yeşillikler içinde kocaman bir parkın hemen yanı başında kurulu olan Makerhane, müthiş bir "Yaz Kampı" sunuyor.

Türkiye'de üstün zekâlı çocuklara eğitimler veren Artistanbul ile Makerhane'nin işbirliğinde düzenlenen Yaz Kampı, Üç Boyutlu Tasarım ve Raspberry Pi atölyeleriyle devam ediyor.

Yaz Kampı'nda düzenlenen "Üç Boyutlu Tasarım ve Yazıcı Atölyesi" ile kendi fikirlerimizi Tinkercad yazılımı üzerinde nasıl üç boyutlu olarak çizeceğimizi ve 3B yazıcılarda bastıracağımızı görecek, hatta tasarlamış olduğumuz nesneyi Minecraft içinde bir eşya olarak kullanabileceğiz!

Öğrencileri eğitim sonunda katılım belgesi ve Makerhane rozetleri bekliyor. Atölye sonunda katılımcılar kendi tasarımlarının 3B çıktılarına da sahip olacaklar!

Nesnelerin İnterneti'ne Giriş

Makerhane Yaz Kampı'nda düzenlenen "Scratch ile Raspberry Pi Atölyesi", bir kredi kartı büyüklüğünde ve cebinizde taşıyabileceğiniz gerçek bir bilgisayar olan Raspberry Pi ile nasıl robotik çalışmalar yapabileceğimizi öğreneceğiz.

Raspberry Pi ile akıllı ev sistemleri, gelişmiş görev robotları, insansız hava araçları, alarm sistemleri, robot kollar yapmak mümkün.

Bu eğitim "Eskiden bir bilgisayarım, bir de Raspberry Pi elimde olacaktı. Neler yapardım!" diye hayıflanan büyük çocuklara da açık olacak.

Geç kalmış sayılmazsınız. Raspberry Pi ile tanışmak ve bu yeni dünyaya adım atmak için Yaz Kampı'nı kaçırmayın!

Tüm yaz ayları boyunca açık olan Makerhane Yaz Kampı'na buradan kayıt olabilirsiniz:

http://www.robotistan.com/maker-yaz-kampi-8

Okuyucu Yorumları