Apple Watch Pro'dan "bol düğmeli" bir sızıntı daha geldi

Apple Watch Pro'nun nasıl bir akıllı saat olacağına dair yeni sızıntılar geldi. Bu sızıntılara bakılırsa saat üzerinde çık daha fazla düğme görebiliriz...

Apple Watch Pro'dan "bol düğmeli" sızıntı

Apple Watch Pro için üretilen üçüncü taraf aksesuarlarına ait olduğu söylenen görüntüler internete sızdırıldı. Görüntülerde görünen kesik kısımlar, ekranın soluna bir veya iki fiziksel düğmenin daha eklendiğini öneriyor.

Bu görüntülerin hemen ardından 91mobiles tarafından yayınlanan CAD çizimleri ise, düz bir ekran ve sol tarafta yeniden tasarlanmış bir hoparlör havalandırmasının altında tek bir yeni düğme gösterirken, sağdaki yeni bir çıkıntı Digital Crown, mikrofon ve düğmeyi barındırıyor.

Eğer bu sızıntılar doğruysa, Apple'ın bu saat için hedeflediği söylenen sporcuları gerçekten anladığı sonucuna varabiliriz. Macera severler bazı şeyler için dokunmatik ekranları severler, ancak sörf yaparken, su altında, yamaçlarda ve patikalarda gezinirken, kolay tutulan büyük düğmeler gerekli olabilir.

91Mobile'ın "endüstri kaynakları", Apple Watch Pro kasasının 49 mm olduğunu söylüyor. Yani bu saat, piyasadaki en büyük çoklu spor saati olmasa da oldukça yakın bir boyuta sahip.

Mevcut Apple Watch'un WR50 derecesi, uçurtma sörfü, su kayağı veya tüplü dalış gibi aktiviteler için değil, yalnızca sığ suda yüzmek için uygun olduğundan dolayı yeni saatin daha da su geçirmez olacağı ümit ediliyor. Mobil veri ve acil durum uydu bağlantısını da istek listesinde yer alıyor.

Apple'ın iPhone 14 serisinin yanı sıra Apple Watch Pro'yu duyurmaya hazırlandığı Çarşamba günü, ürünün gerçek özellikleri resmi olarak ortaya çıkacak…