Üst Düzey Galaxy S10, 5G ile Gelebilir

Galaxy S10'un "en üst modeli" hangi özellikleri sunacak? İşte yeni bilgiler.

En iyi Galaxy S10, böyle olabilir!

Samsung'un en az üç Galaxy S10 modeli üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bu modellerden en üst seviye olanı hakkında artık yeni bilgilere sahibiz.

@UniverseIce'a a göre üst seviye Galaxy S10, 6,7 inç ekran, 5G desteği, ön ve arkasında Time of Flight (ToF) sensörüyle gelecek. ToF sensörü, kendisiyle özne arasındaki mesafeyi ölçebilen bir kamera lensi.

Buna benzer özellikleri daha önce duymuştuk ancak bu özelliklerin Galaxy S10'da mı, yoksa başka bir modelde mi yer alacağı açık değildi. Kaynak, telefonun toplamda kaç kamerayla geleceğini söylemiyor. Önceki bir rapor, arka yüzde dört, önde ise iki kamera olacağını söylemişti.

5G'li Galaxy S10'un ABD ve Güney Kore'de satışa sunulacağı anlaşılıyor. Kaynak, telefonun başka yerlerde satışa sunulup sunulmayacağını söylemiyor. UniverseIce, 5G logosunun "çok havalı" göründüğünü de ekliyor.

Her sızıntıda olduğu gibi bu bilgilere de biraz şüpheyle bakmakta fayda var. Galaxy S10 serisi Şubat'taki MWC 2019'da tanıtılacak ve merakımız ortadan kalkmış olacak.

Okuyucu Yorumları