Üst seviye Lumia 940, 19 Eylül'de gelebilir!

Microsoft'un uzun süredir beklenen amiral gemisi telefonu, bu tarihte ortaya çıkabilir!

Lumia 940'tan yeni ipucu!

Microsoft, Nokia'yı geçen sene satın aldığından bu yana herhangi bir amiral gemisi telefon ortaya çıkarmadı. Ancak son dedikodulara göre bu durum, değişmek üzere.

Yeni söylentilere göre Microsoft'un şu an üzerinde çalıştığı Lumia 940 ve 940 XL, 19 Ekim'de New York'taki bir etkinlikte tanıtılabilir. Bu etkinlikte Surface Pro 4 ve Microsoft Band 2'nin de tanıtılabileceği iddia ediliyor.

NokiaPowerUser'ın raporuna göre cihazlardan büyük ekranlı olan model, 5,7 inç ekran, 2560x1440 ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci ve 3GB RAM ile gelecek.

Cihazların tasarımında daha önceki Lumia'larda olduğu gibi plastiğe ağırlık verileceği söyleniyor. 32GB dahili depolamayla gelecek olan telefonlar, 20MP PureView kamera, 5MP ön kamera ve telefonun kilidini açmaya yönelik iris tarayıcısıyla gelecek. Cihazın alt kısmında bir USB Type-C portunun bulunacağına ve Native Pen desteğinin (Surface Pro'yla gelen kalem) sunulacağına dair iddialar da var.

Tüm bu iddialara hemen inanmamakta fayda var. Dedikoduların doğru çıkıp çıkmayacağını öğrenmek için birkaç hafta daha beklememiz yeterli olacak.

Okuyucu Yorumları