Uygun fiyatlı bir Apple TV hayali, bu yıl içerisinde gerçeğe dönüşebilir

Eğer yüksek fiyatlarından dolayı Apple TV 4K ya da Apple TV HD alamıyorsanız ünlü analistin müjdesi sizi heyecanlandırabilir: “Uygun fiyatlı bir Apple TV gelecek.”

"Ucuz" bir Apple TV geliyor olabilir

Roku ve Amazon ile rekabet halinde olan Apple TV, ülkemizde de tüketiciler tarafından rağbet gören eğlence platformlarından biri. Tek platform üzerinden hem film içeriklerini tüketme hem multimedya uygulamalarına erişme imkanı tanıyan Apple TV, ülkemizde 2 farklı versiyonuyla bulunuyor: Apple TV 4K ve Apple TV HD. Apple TV 4K, 32 GB’lık versiyonuyla 3 bin 399 TL, 64 GB’lık versiyonuyla 3 bin 749 TL olurken, Apple TV HD ise 2 bin 899 TL fiyatla alınabiliyor. Ancak bu seçenekler size pahalı geliyorsa, Analist Ming-Chi Kuo'nun sizin için bir müjdesi var.

Analist Ming-Chi Kuo'ya göre Apple, şu sıralar daha uygun fiyatlı bir Apple TV üzerinde çalışıyor. Buna göre bu yılın sonuna doğru tanıtılacak olan “ucuz” Apple TV, böylece Apple’ın bu alanda daha iyi rekabet edebilmesine önayak olacak.

Ming-Chi Kuo bu duyuruyu Twitter hesabından yaparken, attığı tweet’te şunları söylüyor: “Apple, 2H22'de maliyet yapısını iyileştiren yeni bir Apple TV sürümünü piyasaya sürecek. Apple'ın donanım, içerik ve hizmeti entegre etme konusundaki agresif stratejisinin rakipleriyle arasındaki farkı kapatmaya yardımcı olacağını düşünüyorum.”