…Ve Samsung Galaxy Ring sahneye çıkıyor

Samsung, merakla beklenen akıllı yüzüğü Galaxy Ring’in ilk kez sergileneceği tarihi açıkladı. Ve bu tarih, tam anlamıyla yanı başımızda denilebilir…

…Ve Samsung Galaxy Ring sahneye çıkıyor

Samsung, Galaxy S24 serisinin tanıtıldığı Unpacked etkinliğinin son anlarında, büyük ekranda Samsung Galaxy Ring adını verdiği bir cihazı ilk kez göstermişti. Görüntüde, halkanın iç kısmındaki bazı sensörler görülebiliyordu. Ama şirket Galaxy Ring hakkında neredeyse hiç bir şey söylemedi. Donanım özelliklerini, yeteneklerini, fiyatını ya da çıkış tarihini halen bilmiyoruz. Ama görünüşe göre bu durum değişmek üzere.

Samsung yaptığı basın açıklamasında, Galaxy Ring'in bu hafta İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi fuarında ilk kez canlı olarak sergileneceğini duyurdu. Etkinlik resmi olarak bugün başlıyor.

Yine de, basın açıklamasında şirketin ürünü çalışır halde gösterip göstermeyeceği ya da Galaxy Ring hakkında daha somut ayrıntılar verip vermeyeceği belirtilmedi. Şirketin basın açıklamasında Galaxy Ring hakkında söylediği tek şey şu oldu: “Galaxy Ring, günlük sağlıklı yaşamı basitleştiren, daha bağlantılı bir dijital sağlıklı yaşam platformu olan Samsung Health aracılığıyla daha akıllı ve sağlıklı yaşamı destekleyen yeni bir sağlık formu faktörü.”