Verbatim yeni Blu-ray diskini tanıttı!

Verbatim, 1000 kez yazılabilien 50GB'lık Blu-Ray disklerini tanıttı! İşte yeni diskin özellikleri...

Verbatim'den Blu-Ray disk!

Verbatim, kişisel fotoğraflar ve videolardan ofis belgelerine kadar dosyaların güvenilir ve emniyetli bir biçimde kısa süreli yedeklenmesini garantileyen ve bir DVD-R'dan 10 kat fazla kapasite sunan yeni Blu-ray disk BD-RE DL 50GB 2X ile bu ihtiyacı karşılıyor. Verbatim'in kanıtlanmış SERL Teknolojisi sayesinde kalite kaybı olmadan 1000 kereye kadar yeniden yazılabilir ve Sert Kaplamalı koruyucu tabakasıyla iyi bir kayıttan çalma performansı sunuyor.

Verbatim'in Hardt Coat teknolojisi (çizilmeye karşı özel koruma tabakası) diski çizik, parmak izi ya da toza karşı koruyor, böylece kayıt veya çalma esnasındaki sorunları önlemeye yardımcı oluyor. Verbatim EUMEA Optik Pazarlama Müdürü Torsten Leye, " Ana şirketimiz Mitsubishi Kagaku Media tarafından geliştirilen sert kaplama koruyucu tabaka ve kayıt teknolojileri sayesinde, tüketiciler en kaliteli depolama ortamına sahip olduklarından emin olabilirler" diyor.

50GB kapasiteli yeni Verbatim Blu-ray yeniden yazılabilir disk mevcut Blu-ray sürücüleri ile uyumlu ve (Blu-ray Disc Alliance) Blu-ray Disk İttifakı şartnamelerine uyuyor. Tüm Verbatim CD, DVD ve Blu-ray medya gibi diskleri bir ömür boyu garanti ile destekleniyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları