Verbatim'den yeni MediaShare Wireless!

Verbatim'in yeni depolama cihazıyla dosyalarınızı kablosuz depolamak ve paylaşmak çok kolay!

Kablosuz, zahmetsiz depolayın

DataStar'ın Türkiye distribütörü olduğu Verbatim, akıllı telefon, tablet bilgisayar, taşınabilir disk, SD kart gibi depolama yeteneği olan cihazlardaki dosya ve verileri kablo ya da internet bağlantısı olmadan başka cihazlara aktarma, paylaşma yapmayı sağlayan yepyeni bir ürünü duyurdu. Verbatim MediaShare Wireless adlı bu ürün ile aynı anda 5 cihaza kadar video, müzik, fotoğraf ve verileri paylaştırmak mümkün oluyor.

Kablosuz olarak çalışan bu ürün, içindeki pil sayesinde 9 saate kadar elektrik gerektirmeden çalışabiliyor. Aynı zamanda 3G hotstop olarak da kullanılabilen bu ürünle veri, dosya ya da internet paylaşımı her yerde, her zaman yapılabiliyor. Farklı cihazlardaki verileri, dosyaları bu ürün sayesinde başka cihazlara aktarmak son derece kolay oluyor. Hem SD kart yuvası hem de USB bağlantısı olan ürün ile SD karttaki dosyalar, akıllı telefona; tablet bilgisayardaki fotoğraflar taşınabilir diske kolayca aktarılıyor. Ayrıca aynı anda beş cihaza kadar kablosuz bir köprü oluşturulabiliyor.

Amazon AppStore, Apple AppStore ya da Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilen Verbatim MediaShare uygulaması sayesinde dosyaları görüntüleme, oynatma, yayınlama; cihazdan MediaShare'e, MediaShare'den cihaza kopyalama; SD kartları USB depolamaya kopyalama; kablosuz ayarları değiştirme; başka bir kablosuz ağa köprüleme gibi işlemler kolayca yapılabiliyor.

Rahat taşınabilen bir boyuta ve ağırlığa sahip olan ürün içindeki 3000mAh gücündeki pil sayesinde her yerde rahatlıkla depolama ve paylaşma yapmayı sağlıyor. USB disk, SD kart, akıllı telefon, tablet bilgisayar gibi cihazlardaki dosyalar, veriler Verbatim MediaShare Wireless ile kolayca birbirine aktarılabiliyor.

Okuyucu Yorumları