Vitamin'le başarılı olanlara ödül var!

TTNet, bu çevrimiçi hizmetten faydalanıp derslerinde başarılı olanlara ödüller hazırlıyor!

Başarılı öğrencilere ödül var

TTNET, Avantajlı Paket kullanıcısı olan ve zengin içerikli online eğitim destek hizmeti Vitamin'le başarıya ulaşan öğrencilere karne hediyelerini hazırladı. İlkokul 4. sınıftan lise 2'ye kadar geçerli olan derslerde en yüksek Vitamin Puanı'nı toplayanlar, Haziran ayında dizüstü bilgisayarlar, bisikletler ve yıllık Vitamin paketleri ile ödüllendirilecek.

İletişim ve eğlence şirketi TTNET, Avantajlı Paket kullanıcısı olan ve ders çalışmayı kolay ve eğlenceli hale getiren Vitamin'le yüksek başarıya ulaşan öğrencileri ödüllendirecek. 15 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında derslerine ve sınavlarına TTNET Vitamin'le çalışan ilköğretim ve lise öğrencilerini, aralarında dizüstü bilgisayarların, bisikletlerin ve yıllık Vitamin paketlerinin de olduğu ödüller bekliyor.

2012 yılında kullanıcılarına günlük belli limitler dahilinde Vitamin içeriklerine ücretsiz ve üyeliğe gerek olmadan erişim olanağı sağlayan ve son bir yıldır 1,5 milyon üyeye ulaşan TTNET Vitamin, animasyonlu, üç boyutlu canlandırmalı konu içerikleri ve deneme sınavları ile öğrencilerin derslerindeki en büyük yardımcısı haline geldi. Milli Eğitim Bakanlığı öğretim programına ve merkezi sınavlara uygun hazırlanmış içeriği sayesinde öğrenciler etkileşimli ve hızlı bir öğrenme deneyimi ile başarılarını artırıyor. Öğrenciye özel olarak yapılan kişisel yönlendirmelerle de öğrenciler, eksiklerini tamamlayarak ilerleme imkanı elde ediyorlar.

Okuyucu Yorumları