Vivo T3x 5G bu ayın sonunda piyasaya sürülebilir

vivo'nun yeni akıllı telefonu T3x 5G, bu ay sonu piyasaya sürülebilir. İşte vivo T2X'in halefi olarak piyasaya sürülecek telefonun beklenen fiyatı ve diğer ayrıntıları...

Vivo T3x 5G bu ayın sonunda piyasaya sürülebilir

vivo, T3x 5G akıllı telefonunu yakın zamanda Hindstan'da piyasaya sürebilir. Marka, kısa bir süre önce T3 5G'yi piyasaya sürmüştü. Şimdiyse 91mobiles'ın iddiasına göre, T3x 5G'nin Hindistan'da satışa sunulacağı bildiriliyor.

vivo, T3x 5G hakkında herhangi bir ayrıntı açıklamamış olsa da 91mobiles Hindi tarafından hazırlanan bir rapor, telefonun lansman takvimi, fiyatı ve diğer önemli ayrıntıları hakkında bilgiler içeriyor. Öncelikle telefonun Nisan ayının üçüncü haftasında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Uzmanlar, bu tarihin 19 veya 22 Nisan olabileceğini belirtiyor. Buna ek olarak, şirketin önümüzdeki haftadan itibaren lansmanla ilgili tanıtımlara başlaması bekleniyor.

Telefonun fiyatına gelince, Hindistan'da 12.000 ila 15.000 Rs arasında bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği ön görülüyor. Eğer bu tahminler doğru çıkarsa, vivo T3x 5G çoğu kullanıcı için uygun fiyatlı bir seçenek olacak.

Vivo T3x 5G'nin teknik özellikleriyle ilgili olarak henüz çok fazla ayrıntı mevcut değil. Ancak, yaklaşan telefonun geçen yılki Vivo T2x 5G modeline yakın özelliklere sahip olması muhtemel.

Vivo T2x 5G, 60Hz yenileme hızına sahip 6,58 inç FHD + LCD bir ekran kullanıyor. Gücünü 8GB'a kadar RAM ve 128GB depolama alanı ile birlikte MediaTek Dimensity 6020 işlemciden alıyor ve Android 13 tabanlı Funtouch OS üzerinde çalışıyor. Kamera tarafında telefon, 50MP ana kamera, 2MP ikincil kamera ve 8MP ön kameraya sahip. Pili ise 18W hızlı şarj teknolojisine sahip 5.000mAh kapasiteli bir pilden oluşuyor.