vivo, UEFA EURO 2024’ün Resmi Ortağı Oldu

vivo gelecek yıl Almanya'da düzenlenecek olan UEFA Avrupa Şampiyonası UEFA EURO 2024’ün Resmi Ortağı olduğunu ve turnuvanın resmi akıllı telefon sağlayıcısı olarak hizmet vereceğini duyurdu.

vivo, UEFA EURO 2024’ün Resmi Ortağı Oldu

vivo, UEFA EURO 2024'ün resmi akıllı telefonu olarak yeni modellerini dünya futbol sahnesinde sergileyecek.

Marka, dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarının ilgisini çekmek için UEFA ile yakın işbirliği içinde çalışma kararı aldı. İş birliği kapsamında UEFA EURO 2024 personeline vivo amiral gemisi akıllı telefonlar verilecek. Ayrıca, turnuva boyunca vivo'nun desteğiyle birçok etkinlik gerçekleştirilecek. Her maç öncesinde dünyanın önde gelen bazı DJ'lerinin performanslarının yanı sıra, her maçın ardından UEFA işbirliği ile turnuvanın en iyi oyuncularını kutlamak üzere 'Maçın Oyuncusu' töreni gerçekleştirilecek.

2021'de vivo, UEFA EURO 2020'nin resmi ortağı olarak taraftarları maçlardaki tezahüratları ve neşeli anları yakalayıp paylaşmaya teşvik eden bir sosyal medya kampanyası başlattı. Ayrıca turnuvanın açılış ve kapanış törenlerinde taraftarların hazırladığı içeriklere yer verildi. vivo ayrıca, Avrupa Şampiyonası'nın 60. yıl dönümü nedeniyle UEFA'ya hediye edilen turnuva tarihindeki ünlü anların unutulmaz fotoğraflarını geri yüklemek için tescilli yapay zeka teknolojisini kullandı.

Marka bazı futbol taraftarlarınca düzenlenen bir sosyal medya girişimine yanıt olarak şanslı bir taraftarın şampiyonluk finaline yaptığı rüya gezisine de sponsor oldu.