vivo V Serisi akıllı telefonlar ile tüm sevdiklerinizi artık tek bir kareye sığdırabileceksiniz

Yeni vivo V30’un ön ve arka kameraları sayesinde artık Ramazan Bayramı’nda çekeceğiniz fotoğraflarda kadraja tüm sevdiklerinizi kolayca sığdırabileceksiniz. İşte detaylar...

vivo V Serisi akıllı telefonlar ile tüm sevdiklerinizi artık tek bir kareye sığdırabileceksiniz

Sevdiklerinizle bir araya gelerek güzel anılar biriktireceğiniz Ramazan Bayramı’na artık sayılı günler kaldı. Bu özel günlerde çekilen fotoğraflar ise bu anıları ölümsüzleştirmenin en güzel yollarından biri. Geçmişte, kalabalık aile fotoğrafları çekmek oldukça zor bir işti. Büyük fotoğraf makineleri ve tripodlar kullanmak ve herkesin fotoğrafa sığması için uzun uğraşlar vermek gerekiyordu. vivo V Serisi akıllı telefonlar ise bu özel günde kalabalık aile selfie’lerini çekmeyi oldukça kolaylaştırarak sevdiklerinizle biriktirdiğiniz anılarınızı ölümsüzleştirmenizi amaçlıyor.

vivo’nun başta geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa sunduğu yeni akıllı telefonu V30 olmak üzere V Serisi modelleri geniş açılı lenslere sahip olmasıyla biliniyor. Son olarak raflarda yerini alan V30’un 119 derece görüş alanına sahip 50 MP otomatik odaklamalı ultra geniş açılı arka kamerası, Yapay Zeka Grup Portresi algoritması sayesinde aynı fotoğraf karesinde 30 kişiye kadar grup fotoğrafları çekilmesine olanak tanıyor.

92 derece görüş alanına sahip 50 MP otomatik odaklamalı grup selfie kamerası ise aynı şekilde selfie’lere herkesi sığdırmayı vadediyor. vivo, telefonların Grup Selfie fonksiyonunun net ve aydınlık fotoğraflar çekebildiğini iddia ediyor. Ayrıca selfie çekerken geniş açıdan kaynaklı bozulmaların ve dar açılardan kaynaklanan sorunların da önüne geçildiğini belirtiyor.