vivo V25 5G Turkuaz Mavisi Rengiyle Ön Satışa Çıktı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

vivo’nun Türkiye’de “Her Anıya Değer” sloganıyla kullanıcılarla buluşturduğu V25 5G modeli, şimdi de Turkuaz Mavisi renk seçeneği ile kullanıcılarla buluşuyor.

Turkuaz Mavisi vivo V25 5G şimdi ön satışta!

2022 yılı sonunda Gün Doğumu Işıltısı ve Elmas Siyahı renk seçenekleri ile V25 5G modelini Türkiye’de kullanıcılarla buluşturan vivo, bu kez Türkiye’nin Akdeniz sahillerinden esinlenilerek türetilen “Turkuaz Mavisi” renk seçeneği ile kullanıcı ile buluşuyor. vivo’nun cihazların arka panelinin UV ışığına maruz kaldığında farklı açılarda farklı renklere dönüşmesini sağlayan Renk Değiştiren Florit AG Cam özelliği, Turkuaz Mavisi renk seçeneğinde de tasarıma şıklık ve özgünlük katıyor. Turkuaz mavisi V25 5G’nin arka kapağı, güneş ışığına maruz kaldığında renk değiştirerek orijinal renginden koyu okyanus mavisi rengine dönüşüyor.

Yeni rengi ile dikkat çeken V25 5G, kamera ve fotoğrafçılık özelliklerinin yanı sıra en yeni görüntüleme teknolojileri ile kullanıcı karşısına çıkıyor. V25 5G, yüksek enerji verimliliği oranına sahip üst düzey kapasiteli güçlü işlemci, soğutma teknolojisi ve hızlı şarj yetenekleri ile kullanıcılara uzun ömürlü ve sorunsuz bir telefon deneyimi vadediyor.

Cihaz, 8GB RAM + 8GB genişletilmiş RAM'e sahip MediaTek Dimensity 900 işlemcisi ile kullanıcılara zorlu oyunları kesintisiz oynayabilmeyi vadediyor.

Açıklamaya göre 4500mAh pili sayesinde kullanıcılar yüzde 100 şarjla kullanıma başladıklarında 17 saate kadar YouTube videosu izleyebiliyor, 15 saate kadar müzik dinleyebiliyor ve 5 saate kadar fotoğraf çekebiliyorlar.

Telefon 44W Flaş Şarj desteği ile 15 dakikada %35, 30 dakika içinde %61, 63 dakikada %100 şarj oluyor.

Turkuaz Mavisi renkli vivo V25 5G için 26 Mart 2023 tarihine kadar myvivoshop.com’dan 5.499 TL değerinde hediyelerle ön sipariş verilebiliyor.