vivo'dan maceraperestlere akıllı telefon önerileri

vivo, macera severlerin, doğa yürüyüşü yapanların, ekstrem spor veya fotoğraf tutkunlarının bir akıllı telefonda aradığı özellikler için kullanıcılara yeni V30 serisini öneriyor.

vivo'dan maceraperestlere akıllı telefon önerileri

Macera tutkunları, doğa yürüyüşçüleri, ekstrem sporcular ve fotoğrafçılar, keşif dolu anların güvenle keyfini çıkarmak için her koşulda bağlantıda kalabilmelerini sağlayacak dayanıklı ve güçlü cihazlara ihtiyaç duyuyor. İşte bu bağlamda vivo, başta V30 olmak üzere kullanıcılara yeni akıllı telefonlarını öneriyor.

Türkiye'de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android akıllı telefon olan V30 Serisi için vivo, 4 yıl boyunca geçerli, pil sağlığı yüzde 80'in altına düşerse ücretsiz değişim garantisi sunuyor. Bu 4 yıllık pil ömrü teknolojisi, kullanıcılara en iyi kalitede kullanım deneyimini sunmak için V30 Lite ve Y Serisinden bazı modeller de dâhil olmak üzere yeni gelecek tüm vivo modellerinde de yer alıyor.

vivo V30 Serisi, 1.600 şarj ve deşarj döngüsünden sonra bile sağlık düzeyinin yüzde 80'in altına düşmediğini, 4 yıl dayanıklı pili ile V30, vivo V Serisinin en yüksek pil kapasitesine sahip üyesi olduğunu belirtiyor. Ayrıca, kullanıcının pil sağlığı fonksiyonunu daha iyi anlaması için vivo, pil sağlığı takip özelliğini geliştirmiş durumda. Kullanıcılar istedikleri zaman telefonunun pil sağlığını kontrol edebiliyor.

vivo, Star Işığı özelliğine sahip akıllı telefonları ile fotoğraflarda gerçeğe en yakın renkleri sunduğunu iddia ediyor. Şirket, vivo V30'un 50 MP kamerası ile nefes kesici manzaralardan samimi çekimlere kadar tüm anları yüksek çözünürlükte yakalayabildiğini belirtiyor. Aynı anda hem ön hem de arka kameralarla vlog çekimi yapılmasına da imkân veren vivo V30'un Süper Gece Algoritmaları, gece çekimlerinde bulanıklığı ve paraziti önlemeyi amaçlıyor.

V30 Serisi, toz ve sıçrayan suyun zararlarını önlemek için IP54 sertifikasına sahip. Yeni geliştirilen ıslak elle dokunma algoritması ise eller ıslakken bile dokunmatik ekranın sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlıyor.

vivo, V30 5G'nin; -20°C ve 50°C arasında sıcaklık, 150 bin kez güç düğmesine basma ve 10 bin kez fişe takıp çıkarma, 72 saat yüksek nem ve ısıya dayanıklılık testlerinden başarıyla geçtiğini belirtiyor. Telefonda bulunan Schott α cam'ın ise daha güçlü bir ekran sunarken, geliştirilen kapsamlı yastıklama teknolojisinin iç ve dış bileşenler için güvenlik sağladığı söyleniyor. V30 Lite arka kapak tasarımında kullanılan Florit AG teknolojisinin ise kristal parçacıkların renkleri camdan tamamen geçirmesine olanak tanıyarak şeffaf bir görünüm sunmasının yanı sıra aynı zamanda aşınmaya, çizilmeye ve parmak izine karşı dayanıklık sağladığı iddia ediliyor.

32 bin kez alçak mesafeden düşme, 20 bin kez USB bağlantı noktası, 150 bin kez ses düğmesine basma ve 500 bin kez güç düğmesine basma testlerine tuttuğunu belirtiyor.